ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گلم شما ۱۶ساعت مثلا روزه هیچی نمیخوری البته اینو میگن روزه داری متناوب یعنی(فقط باید آب.چای.قهوه بدون قند و شکر و...)بخوری تو اون ۸ ساعت باقی مونده مثلا اگ رژیمی ۱۲۰۰تا کالری بخوری البته با توجه به وزنت باید کالری دریافت کنی ولی برا خانما همون ۱۲۰۰ مناسبتره...من خودم شده ۷۰۰.۸۰۰شده حتی روزی ۶۰۰ کالری بخورم ولی خب اگ نمیخوای به بدنت ضرر برسونی همون ۱۲۰۰ هم بخوری وزنت کم میشه ....ساعتشم خودت میتونی بر اساس برنانه روزانت تنظیم کنی مثلا من شامو ۸ بخورم دیگ هیچی نمیخورم تا فردا ۱۲ ظهر بعد شروع میکنم تا ۸....و اینکه یک روز درمیان بتونی بگیری ک خیلی خوبه اکثرا میگن روزهای یکشنبه و سه شنبه فست باشین ولی برا من روزش مهم نبود هروقت تونستم رعایت کردم
وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،، تووووو فقط؛ منظره ی دلخواهی════༻♥️ℒℴνℯ♥️༺═══