2777
2789
حتما ادامه بده من جواب گرفتم عالیه...من تو سه ماه از ۸۵ شدم ۷۳..همچنانم دارم ادامه میدم تا ۶۰ انشالل ...

ممنونم چند سوال داشتم.میگم توی فست بدن چربی ذخیره نمیکنه؟

و اینکه شما چند کالری در روز مصرف میکنی؟

وبرنامه کالری شماریتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد زایمان نود کیلو شدم ثابت مونده کم نمیسه قبل بارداری۷۳بودم حالم ازخودم بهم میخوره

گلم منم قبل بارداری ۶۰ بود ماه آخر شدم ۷۸ بعد زایمان شدم ۸۰ سه سال ۸۰ بودم ک امسال یهو شدم ۸۵ که دیگ تصمیمم جدی شد لباسای بزرگ میگرفتم اصلا لباسام بهم نمیومد لباس مجلسی خجالت میکشیدم بپوشم و اینکه من ال دی میخوردم همش میگفتم تقصیر این قرصه ولی امسال ک شروع کردم واقعا دیدم جواب داد الان به خودم میگم من اون چهارسال این ۲۰ کیلو اصافه رو داشتم با خودم میکشیدم اینور اونور چرا همون بعد زایمان شروع نکردم....

تو هم میتونی فقط شروع کن....اول هم برنامه کرفس دانلود کن هرچی میخوری بزن...قند حذف کن حتما جواب میگیری ...برا کاهش وزن وزنتووضربدر ۲۰ کن جواب هرچقد بود مثلا ۱۴۰۰ بود تو ۱۲۰۰کالری هم بخوری وزنت کم میشه

برای تثبیت وزنم وزنتو ضربدر ۳۰ کن 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

ممنونم چند سوال داشتم.میگم توی فست بدن چربی ذخیره نمیکنه؟و اینکه شما چند کالری در روز مصرف میکنی؟وبر ...

سوال اولو نمیدونم اطلاع دقیق ندارم ولی من مثلا دور کمرم از ۱۰۵ الان به ۹۴ رسیده نمیدونم به چربی ربط داره یانه

و اینکه من کالری روزانم اولا خیلی کم بود چون مبخواستم زود نتیجه بگیرم مثلا ۷۰۰.۶۰۰ اما الان تا ۹۰۰ هم میخورم یه هفته یکبار هم چیزی ک دوس داری رو بخور 

برنامم کرفس 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

گلم منم قبل بارداری ۶۰ بود ماه آخر شدم ۷۸ بعد زایمان شدم ۸۰ سه سال ۸۰ بودم ک امسال یهو شدم ۸۵ که دیگ ...

یدونه برنامه مانکن هم هست کالری شمار عالبه قدوزن رو وارد میکنیم اضافه وزن رو مشخص میکنه روزانه خرچی بخچریم وارد برنامه میکنیم نشخص میکنه چقدر کالری نیازداریم چقدر دریافت مرذیم چقدرش مونده یاطلق برنامه پیش بریم توچندماه وزن کم نیشه

من ۶ روز در هفته فستم

اگ بتونی ک خوبه من بعضی وقتا نمیشد یا شده ۱۰ شام بخورم دیگ نمیشد فست باشم برا همین هفته ای ۲تا ۴ روز رعایت میکردم

چجوری کالری شماری میکنی؟با چه برنامه ای؟

گلم با برنامه کرفس...نصب کن مثلا نوشته قسمت صبحانه بزن تخم مرغ پخته ۱ عدد برنامه خودش کالری رو حساب میکنه

عزیزم ببخشید چجوری کالری شماری انجام میدین من نمیتونم باهاش پیش برم ی کم توضیح میدین❤️

گلم برنامه کرفس داری؟؟ قسمت رایگانش مثلا قسمت صبحانه بزن نان بربری ۱ کف دست خودش کالری برات حساب میکنه

توضیح میدی رژیمتو؟

من یکماه بصورت متناوب و هرروز فست گرفتم بدون کالری شماری

ولی ساعتهای فست مختلف

مثلا ۱۶،۱۸،۲۰و حتی ۲۴ساعتم فست گرفتم

ولی بهترین ساعت فستینگ ۱۶به ۸ هست

از ۸شب تا ۱۲ ظهر فرداش میشه فستینگ ک فقط مایعات بدون کالری مجازه

۱۲ظهر ۲ کف دست نان ۱ق م کره بادام زمینی ۱ق م عسل

۱ظهر یک واحد میوه

۲ظهر ناهار برنج ۶ الی ۱۰ ق خوردم بستگی ب غذا داشته با یک عالمه سالاد

۵عصر میانوعده شکلات تلخ و شیر یا موز یا هرچیز سالمی ک دوست دارید

ساعت ۷ونیم ۱تخم مرغ کامل ۲تا سفیده ۳۰گرم پنیر دو کف دست لواش سالاد و یک لیوان دوغ

ساعت ۸ شروع فست

من اینجوری گرفتم عموما

ولی گاهی ساعتهای فست رو بیشتر کردم

مثلا فست ۲۴ساعته تک وعده ایه و فقط یک وعده غذای کامل میخورید

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
اگ بتونی ک خوبه من بعضی وقتا نمیشد یا شده ۱۰ شام بخورم دیگ نمیشد فست باشم برا همین هفته ای ۲تا ۴ روز ...

نه من میتونم و مشکلی ندارم و چون نتبجشم میبینم اراده ام بیشتر میشه

شما اوتجور گفتین فک کردم ضرر داره شاید

هوم
اخه من گشنه بمونم حس میکنم قندم میوفته دست وپام میلرزه‌.بعد گسنگی من شدیدا ژیاد میخورم اصلا کنترل خو ...

خب گلم آدم چاق میشه دیگ کنترل خوردنشو نداره نمیگم راحته سخته ولی برا تناسب اندامت باید قید خوردن بزنی...میگم قند حذف کن منظورم قندمصنوعیه دیدی قندت افتاده چند تا توت خشک بخور یه دونه خرما بخور قندت تنظیم میکنه قند طبیعی هم هس...