2777
2789
ناشتا عرق کاسنی و خاکشیر بخورن گوشت قرمز حذف شام خیلی سبک کدو تو برنامه غذاییشون باشه.  سرخ ...

وای پس چی بخوریم؟ من تازگی رفتم دکتر گرید3 بودم با ورم کبد خیلی میترسم وزنمم بالاست کمی. 

هرشب کدو بخورم، اونوقت کلسیمم پایینه مدتهاس شیر پرچرب میخورم. بجاش میتونم قرص کلسیم بخورم؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
چای ترش از عطاری بگیر چای البالو هم خوبه ورزش و پیاده روی و در کل کاهش وزن رژیم غذایی کم چربی ا ...

بعد از غذا خوردن من آب میخورم اینم تاثیرداره

گرید3 هستم تازه فهمیدم خیلی نگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پس چی بخوریم؟ من تازگی رفتم دکتر گرید3 بودم با ورم کبد خیلی میترسم وزنمم بالاست کمی.  هرشب ...

شیر پرچرب چرا میخورید!!

لبنیات کم چرب بخورید یا شیر صفر درصد چربی.قرص کلسیم هم بخورید. گرید ۳ خطرناکه دیگه. نباید بیشتر بشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من اصلا و ابدا به درمان های گیاهی و سنتی اعتقادی ندارم باید رژیم غذایی مناسب داشت و ورزش و تحرک و قر ...

سلام ببخشید من تازه متوجه کبد چرب گرید دو شدم ‌کیسه صفرام رسوب کرده میشه راهنمایی دارویی کنید ممنون

سلام..میشه سوالمو جواب بدی؟ منم کبد چرب ۳ هستم..شما درمان کردی؟چیکار کردی؟

من دیگه سونو ندادم ببینم چطورم. 

فقط وزن کم کردم و غذای کم چرب میخورم همین

خیلی میترسم

الانمشکل خاصی داری؟درد یا خارش بدن؟

پهلوی راستم تیر میکشه. دقیقا زیر دنده. نمیدونم از کبدمه یا سنگ کلیه. و اینکه من اگزما دارم پوست دستم بله میخاره. یکسال هست اگزما گرفتم احتمالا از کبدم بوده و خبرنداشتم

سلام..میشه سوالمو جواب بدی؟ منم کبد چرب ۳ هستم..شما درمان کردی؟چیکار کردی؟

سلام شما واسه کبدت چیکار کردی؟ سونو دادی دوباره؟ 

سلام.زیر نظر دکتر طب سنتی دارم پاکسازی میکنم.با عرقیات و کپسول های گیاهی.دیگه سونو ندادم..واقعا ترسن ...

سلام روز بخیر

شما چیکار کردی گرید کبدت خوب شد؟

منم گرید ۳ هستم و نگرانم😥

من بابام کبد چرب گرید 3 داشت خیلی دکترای مختلفی رفتیم نتیجه نداد تا اینکه همین آخرا با یه دکتر به اسم دکتر محمدرضا عباسی که فوق تخصص گوارش و کبد بودند آشنا شدیم بردیمش پیشش خیلی کاربلد و حرفه ای بود. میخوای من شماره تلفنشو می ذارم اگر خواستی برای درمان کبد چرب باهاشون تماس بگیر عزیزم.

تلفن: 88211301

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده فقط کافیه خواص‌ و ذکر کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه بخصوص کسانی که کبد چرب دارن

v.k: تجربه یه دوست  یه تجربم درمورد کبد چرب دارم که دوست دارم بگم تا کسایی که کبدچرب دا ...

میشه لطفا کامل توضیح بدید 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب