2777
2789
فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین د ...

میشه بگید یعنی چی توضیح بدید یعنی باشیر بز کبد چرب درمان میشه ؟

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته دارم در مورد سرطان مطالعه ميكنم به اين نتيجه رسيدم كه: كمتر إز ١٠ درصد ابتلا به سرطان ژ ...

پس غذاهای ناهار و شامتون چیه؟وقتی ادم مرغ و گوشت و برنج نخوره دیگه منو غذایی نمیمونه..بعد مصرف مرتب میوه و سبزیجات معدتونو اذیت نمیکنه؟

بله.آنزیم هام خیلی بهتر شدن. قرص لیورگل ۱۴۰ خوردم یه مدت‌.الان هم خودم میخرم از داروخانه میخورم ولی ...

سلام کبد شما گرید دو بود نه؟چکار کردین؟چی خوردی؟هم داروهتی گیاهی هم شیمیایی؟میشه کامل بگین..داروی دکترم خوردین؟

v.k: تجربه یه دوست  یه تجربم درمورد کبد چرب دارم که دوست دارم بگم تا کسایی که کبدچرب دا ...

سلام دوست عزیز منظورتون از آش چه آشی هست؟

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

سلام درود به عزیزان فقط خواستم یه کمکی به دوستان بکنم یه طب سنتی که کارش خیلی عالیه برای چربی کبد بایک دوره استفاده کردن چربی کبدبرطرف شد برای کسایی که ..بواسیر کیست سینه... تیرگی بدن.تنبلی تخمدان... اگزما پسوریازیس.. قارچ پوستی...  مشگل دارن کارشون معجزه واقعا هست این هم شمارشه 09390265886

سلام وقت بخیر
من کبد چرب داشتم و سون گریدمو 2 به 3 نشون داده بود
خیلی کسل بودم، خارش پوست داشتم، کف پام داغ می کرد، ریزش مو داشتم
پوستم به زردی می زد و ...
تا اینکه با عطاری بوعلی آشنا شدم و   

پک پاکسازی کبد چرب رو از عطاری بوعلی تهیه کردم
پشتیبانیس خیلی خوبه اصلاح تغذیه هم دارن
و نتیجه گرفتم
سرچ کنید عطاری بوعلی و برید از سایتش تهیه کنید
اینم شماره تلفنشون هس
09216249294