2777
2789

چندين ساله كه جنبش پزشكان بدون دارو بوجود اومده 

اين پزشكان اصلا دارو تجويز نميكنن بلكه سبك زندگي و تغذيه بيمار رو تغيير ميدن اغلب بيمارها بعد از مدتي سلامتي شون رو بدست ميارن 

مستند forks over knives رو توصيه ميكنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نون رو از کجا میشه تهیه کرد و ایا با همه غذاها میشه خورد؟

من اوايل دوست نداشتم ولي كم كم عادت كردم البته سردش رو همين الان هم نمي تونم بخورم بايد برشته شه 

معمولا با تخم مرغ ميخورم با حموس ( غذائي بسيار مفيد و مغذي از نت سرچ كن ) ميخورم با املت ميخورم 

كلا زياد نوني نيستم

آشپزخونه إيراني خيلي نون و برنج و غذاهاي چرب و چيل و شكري و نمكي داره و بنظرم از آشپزخونه هاي ناسالمه من خيلي وقته آشپزخونه ايراني رو بوسيدم و گذاشتم كنار

چند وقته دارم در مورد سرطان مطالعه ميكنم به اين نتيجه رسيدم كه: كمتر إز ١٠ درصد ابتلا به سرطان ژ ...

از روش تغذيه تون خيلى خوشم اومد. هرچند تغيير ناگهانى سبك زندگى سخته، اما اميدوارم من هم بتونم چنين روشى رو دنبال كنم.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.
از روش تغذيه تون خيلى خوشم اومد. هرچند تغيير ناگهانى سبك زندگى سخته، اما اميدوارم من هم بتونم چ ...

من چندين ساله كه تابع رژيم غذايي سالم هستم

شكر خيلي كم ميخوردم  فست فود نمي خوردم در كل آشغال خوري نداشتم  مصرف سبزيجات و ميوه م بالا بود ولي به اندازه الان اكستريم نبود 

خيلي از اين تغيير راضي هستم هم از لحاظ جسمي و هم رواني 

اخه باید قید مهمون و مهمونی رفتن رو هم زد 

اسمش روشه تغيير رژيم غذايي و سبك زندگي

خب تو دنياي امروز خيلي از أفراد سبك زندگي ناسالمي دارن ( نرخ بالاي سرطان و بيماريهاي قلبي گواه اين ادعاست )

حالا يكي مثل من يكي مثل شما به هر دليلي آگاهيمون بيشتر ميشه و به ناسالم بودن سبك زندگيمون پي ميبريم و تصميم ميگيريم تغييرش بديم ( اين مراحله خيلي مهمه چون هستن افرادي كه آگاهي رو دارن ولي سبك زندگيشون رو به هر دليلي نميخوان بهتر كنن )

خب اين طبيعيه كه اول از خودمون شروع ميكنيم بعد خانواده بعد فأميل و دوستان و الي آخر 

منظورم اينه كه ما بايد فرهنگ سازي كنيم مثل گياهخوارها كه الان توي تمام رستورانها و حتي مدارس  آپشن گياهخواري دارن

شما هم اگه ميخواين زندگيتون راحتر بشه بايد فرهنگ سازي كنيد هم به نفع شماست هم اونها 

در مورد نون لازم نيست حتما همين نوني باشه كه من مصرف ميكنم نون جو  فراوري نشده هم خوبه  

يه نكته اي رو اينجا بگم

رژيمي كه من انتخاب كردم با رژيم گياهخوارها فرق ميكنه رژيم من سخت گيرتره من هر جايي غذا نمي خورم برأي من مهمه كه مواد غذايي از كجا اومده  و همچنين روش پختش خيلي مهمه قاعدتا تو رستورانها نمي تونم غذا بخورم 

مردم وقتي يك گياهخوار سرطان ميگيره خيلي تعجب ميكنن ولي برأي من اصلا عجيب نيست چون 

اولا گياهخوار خيلي سبزيجات و ميوه مصرف ميكنه و اگه خيلي خوب تميز نكنه سموم زيادي وارد بدنش ميشه 

دوما مصرف غذاي رستورانها

سوما روش پخت

اخه باید قید مهمون و مهمونی رفتن رو هم زد 

لازم نيست مثل من خيلي به رژيمت وفادار باشي

با هفته اي يك بار ناپرهيزي فكر نكنم أسيب جدي به بدنت بزني 

اينجا يه نوع نون هست كه با كره و چاي شيرين خيلي خوشمزه ميشه شوهرم قبل از  تغيير رژيمش هر روز عصر ميخورد

هفته گذشته بهم گفت كه امروز توي فروشگاه اون نون رو ديدم و خيلي هوس كردم

با اينكه شكر ، كره و آرد سفيد توي رژيم ما ممنوعن ولي تصميم گرفتيم كه هفته اي يكبار بخوره

شايد بتونه كم كم ترك كنه

درمان کبد چرب با طب سنتی و تغذیه مناسب

همانطور که میدانید طب سنتی و تغذیه مناسب می تواند به درمان بسیاری از بیماری ها همچون کبد چرب کمک کند که تعداد آن ها زیاد می باشد و ما در زیر به برخی از آنها خواهیم پرداخت.

1. ۸ تا ۱۰ عدد برگ انجیر معابد را بکوبید سپس با آب سرد مخلوط کنید و بنوشید.
  2. لیمو: آب لیموی تازه حاوی ویتامین C و آنتی اکسیدان است. مصرف آب لیمو به طور روزانه، سلول های چرب را سم زدایی می کند.
  3. جایگزین کردن سویا و پروتئین گیاهی به جای پروتئین حیوانی به ویژه گوشت قرمز می تواند تاثیر زیادی در کاهش جذب چربی و تری گلیسیرید در بافت کبد داشته باشد.
  4. نوشیدن دم کرده گل مریم نیز اثربخش است.
  5. زنجبیل و زردچوبه تاثیر مفیدی بر روند بهبود دارد.
  6. از مصرف غذاهایی مانند غذاهای فریز شده و یخ زده، ترشیجات، ماست پرچرب، سس، نمک زیاد، غذاهای فست فود، انواع شیرینی ها، پیتزا، انواع سرخ کردنی ها مانند سیر داغ، پیاز داغ، چیپس، پفک، غذاهای چرب و نوشابه های گازدارپرهیز کرده و تا می توانید به جای آنها از میوه های تازه، سبزیجات مختلف به ویژه کاهو، خیار، هویج و غذاهای سالم و طبیعی استفاده کنید.
من هر روز يك ليوان آب هويج ميخورم چون هويج دوست ندارم ولي آب هويج رو ميتونم بخورم  ولي اگه ...

سلام ،شما در طول هفته بجز ماهی چی میخورین؟ناهارو شام؟صبحونه چی؟اخه اکثرا شکر و ارد سفیدو دارن

مهاجرت...شده همه دغدغه من.....اگه اطلاعاتی دارین بگین بهم   

من اصلا و ابدا به درمان های گیاهی و سنتی اعتقادی ندارم باید رژیم غذایی مناسب داشت و ورزش و تحرک و قرص و دارو. خودم کبد چرب گرید دو شدید داشتم و الان خوب خوب شدم با همین روش ها و بعد از سه سال هنوز خوبم خداروشکر و بر نگشته دکتر هومن هونشگی بود

خیلی زیاد شده. عمه های من ماشالله همه دیابت دارن هم کبد چرب. به من ارث نرسه خدا رو شکر می کنم. البته درمانم داره ولی دیابت که زیاد درمون درستی نداره.همه رفتن پیش دکتر صدرالدینی از دم خوب شدن