2777
2789
معمولا از وسط دوره شروع به خوردن ال‌دی کنی به خاطر بهم ریختگی هورمونی ممکنه هم باعث لکه‌بینی شه هم ح ...

الان من۱۳شهریور میرم نمیتونم یعنی؟خود ۱۳ام پریود میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من۱۳شهریور میرم نمیتونم یعنی؟خود ۱۳ام پریود میشم

نه باید از روز سوم میخوردی الان فک کنم حدودی یه هفته ده روز از پریودت گذشته، ممکنه دارو بخوری هم عوارضش بیاد سراغت هم سر موقع پریود دچار مشکلات جسمی و خونریزی شی، حتی بدتر از پریود عادی خونریزی شدید و طولانی یا لکه بینی قبل و بعد... رو دوره ماه‌های بعدیتم قطعا تاثیر میزاره و بهم میریزه! 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
یهنی چیدیر شده؟؟؟؟🥲🥲🥲

اره عزیزم اصولش روز سوم پریوده.. الان شما احتمالا روز ۷ تا ۱۰ پریودی... زمان خوردن قرص گذشته فکر نکنم از وسط دوره جوابگو باشه معمولا هرکی میخوره بهم ریختگی پیش میاد! دوس داری بخوری بخور اما عوارض داره و اونجور نیست تضمینی و صددرصد پریودت رو عقب بندازه! ممکنه کار نکنه! نمیشد چند روز تاریخ سفرت رو‌ تغییر بدی بعد تموم شدن بری! ۲۰م به بعد! منم خوشم نمیاد تو سفر پریود باشم همیشه سعی میکنم از قبل حساب کتاب کنم، چون سفر تفریحی میری! سفر اجباری و یهویی دیگه چاره‌ای نیست آدم تحمل میکنه 🥲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اره عزیزم اصولش روز سوم پریوده.. الان شما احتمالا روز ۷ تا ۱۰ پریودی... زمان خوردن قرص گذشته فکر نکن ...

بلیط و رزرو و همچی رو انجام دادم🥲

درد ندارم فقط میخواستیم یه روز بریم موجهای ابی که برنامه هام به هم ریخت

من پارسال میخواستم برم سفر تقریبا از یه هفته قبلش شروع کردم توهم یه هفته ده روزقبلش شبی یدونه بخور برگشتی قطع کن بعد قطع کردنبین سه تاپنج روز پریود میشی

خدایا شکرت❤❤