بچه ها شوهرم دیروز خرید کرده بعد رفته جایی یادش رفته جایی بین این خرید ها بستنی و پنیر پیتزا و ماست و پنیر صبحانه و پنیر ورقه ای هم بوده یه چهار ساعتی اینا تو ماشین بوده به نظرتون اینا فاسد شدن ؟؟ پنیر پیتزا کاملا آب شده و همین طور بستنی ها چیکار کنم بریزم بره. یا میشه خورد ؟؟
بله فاسد شدن محصولات لبنی در دمای بالاتر از ۴ درجه بیشتر از دو ساعت بیرون بمونه فاسد میشه
همشون اگر بیرون بالا تر از دمای ۴ تا ۶ درجه قرار بگیرن بعد از دو ساعت باکتری هاشروع به فعالیت میکنن و فاسد میشن.
برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. میدونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قویترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب میشه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین میشه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.