2777
2789
عنوان

خانما به شوهرم اینو بگم

896 بازدید | 46 پست

سلام عزیزا سوال دوستم

میگه ما عقدیم به شوهرم بگم پریودم مثلا تو این گرما دلم آش میخواد پیش خودش چه فکری می‌کنه؟ مثلا میگه چقدر پرروعه اینطوری میگه براش اش بگیرم؟

یکم نگران و حساس دوست داره بگه از ی طرفیم میگه اون چه فکری می‌کنه لطفا راهنماییش کنید میخونه ممنونم

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم به همسر عقدیم گفتم که پریودم دلم تنقلات میخواد برام کلیییی تنقلات خرید شوهرشه چه اشکالی داره

آخه این قبلا زندگی بالای ۷ سال داشته جدا شده بعد ۲ سال دوست منو گرفته بخاطر همین نگران 

شوهره دیگه اشکالی نداره که😁 بگو

آخه این قبلا زندگی بالای ۷ سال داشته جدا شده بعد ۲ سال دوست منو گرفته بخاطر همین نگران

خب به نظرم مثلاً نگه من پریودم دلم آش میخواد 

حتما به پریودیش اشاره نکنه

مثلاً بین صحبتاشون بدون اشاره به پریود بودنش بگه واااای فلانی جان چند روزه هوس اش کردم باید بگم مادرم درست کنه مثلاااا

خب به نظرم مثلاً نگه من پریودم دلم آش میخواد حتما به پریودیش اشاره نکنهمثلاً بین صحبتاشون بدون اشاره ...

خب دیگه فایده ای نداره این میخواست براش ناز کنه😂

خب به نظرم مثلاً نگه من پریودم دلم آش میخواد حتما به پریودیش اشاره نکنهمثلاً بین صحبتاشون بدون اشاره ...

برات ی صلوات فرستادم