2777
2789
عنوان

خانما به شوهرم اینو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 46 پست
نه خب، از نظر من خوبیت نداره، حالا میگه خانوادش بهش ارزش نمیدن براش یه کاسه اش درست کنن یا بخرن، اگه ...

بحث خوردن بکنار

دوره حساس و سختیه

شاید هوس خوردنی بهونه ای باشه برای اینکه محبت بیشتری از کسی که شریک زندگیته ببینی تو این دوره

و وقتی حد نرمال حفظ بشه اتفاقا مردا خیلیم کیف میکنن حس خوبی بهشون دست میده و لذت میبرن ازین محبت کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا حتما‌ باید ب پریود بودن اشاره کنه؟!؟!

نمیشه روراست بگه‌ عزیزم امروز بریم باهم آش بخوریم.؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
پریود میشم با دردی به وسعت درد زایمان و دولا دولا از همسر پذیرایی میکنم 🤕🤕🤕

نه به شوری شما نه ب بی نمکی دوست استارتر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حالا حتما‌ باید ب پریود بودن اشاره کنه؟!؟!نمیشه روراست بگه‌ عزیزم امروز بریم باهم آش بخوریم.؟

میگه اصلا بحث خوردن آش نیست بحث اینه میخواد براش ناز کنه اینطور چیزایی

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
میگه اصلا بحث خوردن آش نیست بحث اینه میخواد براش ناز کنه اینطور چیزایی

ببخشید ولی خیلی مسخره است

پریود میشم با دردی به وسعت درد زایمان و دولا دولا از همسر پذیرایی میکنم 🤕🤕🤕

عزیزم  درکت میکنم با همه وجودم من کلیه درد شدید داشتم با اون وضع از خانواده پذیرایی می‌کردم  خدا ازشون نگذره...

هی هم می‌نالم که آی درد دارم اما با خودش نمیگه بزار من سفره بیارم ببرم

خب شما ازش بخواه ایرادی نداره، بگو عزیزم لطفا شما سفره رو بنداز من کمر درد دارم‌، حداقل روز اول و دوم و سبک تر کار کن، استراحت کن، خودت به خودت برس دمنوش درست کن، کیسه آب گرم ...یاد بده بهش 

من این لوس بازی های هوس کردم و ناز و ادا رو نمیپسندم وای اینکه ب طرف مقابل یاد بدی ک حمایتت کنه فرق داره

ببخشید ولی خیلی مسخره است

نظرت محترمه دوستمم راهنمایی خواسته و قبول داره فکر کنم شما ۳۶ سالتون باشه جسارتا شوهرش همسن و سال شماست چه نصیحتی حرفی کاری چیزی و... میدونید بهش بگید

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
نظرت محترمه دوستمم راهنمایی خواسته و قبول داره فکر کنم شما ۳۶ سالتون باشه جسارتا شوهرش همسن و سال شم ...

برای اون دوستمون نوشتم اینکه ب طرف مقابلت یاد بدی که شرایط شما رو درک کنه ، کمک کنه، شرایط خلقی شما رو درک کنه خییییلی هم عالیه ولی اینکارها و لوس بازیا قشنگ نیست، میتونه شرایطش و تو اون روزها توضیح بده و انتظاراتش و بگه 

من خودم هم پادرد و کمر درد دارم هم بداخلاقم ، ب‌ همسرم توضیح دادم ایشون هم درک میکنه،  بهم کمک میکنه چه‌ تو کارهای خونه چه فراهم کردن شرایط بدون استرس.

خودمم سعی میکنم غذاهای سبک درست کنم، کمتر خودم و خسته کنم، خوراکی های مفید، دمنوش هایی ک خوبه و کیسه آب گرم برای خودم فراهم کنم 

این لوس بازیا آقایون و خسته میکنه ، ولی وقتی بهشون توضیح میدی و خواسته هات رو شفاف میگید کم کم یادمیگیره حتی سعی‌ میکنه محبت بیشتری داشته باشه