_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1893 عنوان خانما به شوهرم اینو بگم 896 بازدید | 46 پست سلام عزیزا سوال دوستممیگه ما عقدیم به شوهرم بگم پریودم مثلا تو این گرما دلم آش میخواد پیش خودش چه فکری میکنه؟ مثلا میگه چقدر پرروعه اینطوری میگه براش اش بگیرم؟یکم نگران و حساس دوست داره بگه از ی طرفیم میگه اون چه فکری میکنه لطفا راهنماییش کنید میخونه ممنونم اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله " 1403/05/24 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگو_پشمام_بگوچه_جالب عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 5272 هر کاری میکنی بکن فقط زیادی شورشو در نیار ک بعدا زده بشه داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214
آقاآکامم عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 2527 پریودی دیگه حامله که نیستی ویار داشته باشی...من که مرد باشم بدم از این لوس بازیای زنا میاد...
1ninisite1 عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1017 منم به همسر عقدیم گفتم که پریودم دلم تنقلات میخواد برام کلیییی تنقلات خرید شوهرشه چه اشکالی داره
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 18214 نه خب، از نظر من خوبیت نداره، حالا میگه خانوادش بهش ارزش نمیدن براش یه کاسه اش درست کنن یا بخرن، اگه بیرون باشن و از مثلا جلوی آتشکده ها رد بشن اون یه چیزی
_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1893 منم به همسر عقدیم گفتم که پریودم دلم تنقلات میخواد برام کلیییی تنقلات خرید شوهرشه چه اشکالی داره آخه این قبلا زندگی بالای ۷ سال داشته جدا شده بعد ۲ سال دوست منو گرفته بخاطر همین نگران اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1893 شوهره دیگه اشکالی نداره که😁 بگو آخه این قبلا زندگی بالای ۷ سال داشته جدا شده بعد ۲ سال دوست منو گرفته بخاطر همین نگران اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
دخترک_درخشان عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 6460 آخه این قبلا زندگی بالای ۷ سال داشته جدا شده بعد ۲ سال دوست منو گرفته بخاطر همین نگران نگرانی نداره کهلوس بازی نیست خب هوس کرده . اونم شوهرشه .شوهرش نخره کی بخره بنطر من ک اوکیه 💄🩺
1ninisite1 عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1017 آخه این قبلا زندگی بالای ۷ سال داشته جدا شده بعد ۲ سال دوست منو گرفته بخاطر همین نگران خب به نظرم مثلاً نگه من پریودم دلم آش میخواد حتما به پریودیش اشاره نکنهمثلاً بین صحبتاشون بدون اشاره به پریود بودنش بگه واااای فلانی جان چند روزه هوس اش کردم باید بگم مادرم درست کنه مثلاااا
_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1893 خب به نظرم مثلاً نگه من پریودم دلم آش میخواد حتما به پریودیش اشاره نکنهمثلاً بین صحبتاشون بدون اشاره ... خب دیگه فایده ای نداره این میخواست براش ناز کنه😂 اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
آمیتیییس عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 1676 پریودی رو نگه به نظرم همون بگه بریم آش بخوریم امروز خودش میفهمه که پریوده دیگه نمیخواد بگه پریودم بریم اش بخوریم این مسخره بازی میشه
_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1893 خب به نظرم مثلاً نگه من پریودم دلم آش میخواد حتما به پریودیش اشاره نکنهمثلاً بین صحبتاشون بدون اشاره ... برات ی صلوات فرستادم اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
درياچه عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 67 سعى كن با ادب و هوشمندانه و جورى كه حدتو بدونى درخواست كنذات زن همينه كه از مردش درخواست كنهاما منطقى به جا با در نظر گرفتن شرايطاگه چيزى نخاى عادت ميشه واسش و اين بده