2777
2789
عنوان

افزایش قد

85 بازدید | 8 پست

نمیدونم چطور قدمو بلند کنم ۱۶ سالمه توی چند ماه یسری ورزشا و بارفیکس و تغذیه سالم از ۱۵۸ رسیدم به ۱۶۱ الان بنظرتون صفحه رشدم بازه تا چند سانت میتونم رشد کنم؟

میشه برای منم ورزش هارو بفرستی؟؟؟؟؟؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

آره جدی میگم ادامه بده

چه ورزشهایی انجام دادی میشه بگی؟🥲

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با اپلیکیشن افزایش قد خیلی خوبه حتما انجامش بده

مرسییی💐

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
خواهش میکنم ❤️خواب هم خیلی تاثیر داره سعی کن ۸ ساعتو کامل بخوابی

سعیمو میکنم ولی مثلا یه روز پامیشم ورزش میکنم کلی برنامه ریزی میکنم واسه خواب و ورزش و تغدیه... بعد از یه مدت کوتاه یهو ناامید میشم میزنم زیر همه چی!😑😅

سعیمو میکنم ولی مثلا یه روز پامیشم ورزش میکنم کلی برنامه ریزی میکنم واسه خواب و ورزش و تغدیه... بعد ...

منم این‌طوریم ناامید میشم بیخیال میشم ولی خب باید سعی کنیم دیسیپلین داشته باشیم وگرنه نتیجه نمیگیریم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز