2777
2789
عنوان

شوهر لوس🙁 ..

1108 بازدید | 39 پست

سلام دوست هاي گل گلي 

شوهر بنده خيلي وابسته ب خانوادشه يعني پدرمو در اورده 

روزي كه باهام بحث نكنه نيس از پدرش تا خواهر زاده اش جوري طرفشون رو ميگيره انگار من دشمن خونين شونم بي دليل😳😐

امروز گفتم حالا سميرا هم مياد (جاريم) برگشت گف ناراحتي تا بگم نياد (قيافه من😳 )ديگه پيله كه تو منظوري داشتي و داري ب  زن داداشم توهين ميكني و من بايد ازش دفاع كنم(قيافه من😦همانا شكر خوردنم همانا) 

من با اين چيكار كنم ذهنش درست شه

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
فقط اومدم بگم من گلگلی نیستم راه راهم😊

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی این جور مردا خیلی رو روانن 

شوهر دوستمم همین طوریه 

همیشههههه طرف خونوادشه 

خب میشستی ور دل ننت چرا زن گرفتی 😒😒😒😒

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
فقط اومدم بگم من گلگلی نیستم راه راهم😊

منم چهارخونه ام سلام راه راه😻👌🏼

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
توام راج تا حرف از دهنش در مياد راحع به خانوادت سريع جبهه بگير بگو منظور داشتي  عين خودش رفتار ...

روانيم كرده يچي ميگم يچي ميشنوي😐

بگو منم همسرتم پس از من کی حمایت می کنی 

اتفاقا هميشه ميگم من زنتم يا زيدت كه اينجوري برخورد ميكني😂

شوهر منم همين طوره يعني دهن باز نكرده راجع به خانوادش قاطي ميكنه قااااطي هاااا نه كم ، اونروز گفتم استغفرالله خدا انقدر رو قرآنش حساس نيست ك تو رو خانوادت واقعا شورشو در ميارن اينجوريا

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها

احتمالا از اونور پرش میکنن

شما از خانوادش پیشش تعریف کن و بهشون محبت کن تا ببینه تو با اونا مشکلی نداره وقتی فهمید تو مشکلی نداری اونم کم کم درست میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه مدت جلوش از خانوادش تعریف کن، مدل سوالاتت رو تغییر بده، مثلا نپرس سمیرا هم میاد؟! به جاش بگو کاشک ...

ممنون عزيزم❣️ايشالله تاثير داشته باشه