2777
2789
عنوان

شوهر لوس🙁 ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 39 پست
اه اه اه حالم از این مردا بهم میخوره اخه واس چی زن میگیرن ؟ ادم وقتی ازدواج میکنه باید اولویتش هم ...

فك ميكنه همينا تا اخر عمرش براش ميمونن نميدونه اين منم كه تا اخر عمرم كنارشم

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بلد نبودم، اما دیدم دلخوری پیش میاد اگر ناراحتیم رو بگم، ذره ذره تمرین کردم اینجوری شدم.

اها فدات يه چيز جديد ياد گرفتم😘😻

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
منم بلد نبودم، اما دیدم دلخوری پیش میاد اگر ناراحتیم رو بگم، ذره ذره تمرین کردم اینجوری شدم.

ميشه بيشتر بهم كمك كني

مثلا اگه مادر شوهو خواهر شوهر حرفي طعنه اي زدن ك ناراحت شدم به شوهرم بگم يانه؟

يا اگه طرفداري خانوادش كرد من چي بگم؟

هر سوالی داشته باشی من بهت جواب میدم، فقط دقیق بگو چی میخوای من میگم بهت.

پست بالا رو بخون😂

مثلا اگه مادر شوهو خواهر شوهر حرفي طعنه اي زدن ك ناراحت شدم به شوهرم بگم يانه؟ يا اگه طرفداري خا ...

بهش بگو، ولی مثلا بگو آخی، مامانت امشب ناراحت بود، نگرانش شدم.مامان تو که اهل تیکه انداختن نیست، ولی ببین از کجا چقدر ناراحت بوده که فلان حرف رو بهم زد، من اولش یکم دلم گرفت ولی بعد که فکر کردم دیدم مامانت اصلا اینجوری نیست، کاش فردا یه زنگ بزنیم بهش احوالشو بگیریم.

اینجوری هم به شوهرت فهموندی که بهت تیکه انداختن، هم شدی عروس دلسوز، هم شوهرت قدر تو رو بیشتر میدونه

بهش بگو، ولی مثلا بگو آخی، مامانت امشب ناراحت بود، نگرانش شدم.مامان تو که اهل تیکه انداختن نیست، ولی ...

اها فهميدم ،ممنون عزيزم😘