2777
2789
عنوان

شوهر لوس🙁 ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 39 پست

من همه ي اينكارايي ك خانم ها ميگن رو انجام دادم انقدر با خانوادش خوب بودم ك نگووو هي ميگفت تو چقدر خوبي ولي تو همون شرايطم باز همين جور بود 😆يه بار وسط حرف اسم خواهرش يادم رفت گفتم اوندختره اقا قاطي نكرده هي ميگم يادم رفت از قصد ك نگفتم

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها
احتمالا از اونور پرش میکنن شما از خانوادش پیشش تعریف کن و بهشون محبت کن تا ببینه تو با اونا مشکلی ن ...

اونا خيلي منو دوس دارن از دوتا عروس ديگه بيشتر 

شوهرم بيش از حد حساسه مثلا من ميگم واي بچه فلاني چ باتربيته ميگه ها منظورت اينه ك بچه خواهرم بي تربيته 🙁كاشكي من يكم بهشون بي احترامي ميكردم اصن

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا خيلي منو دوس دارن از دوتا عروس ديگه بيشتر  شوهرم بيش از حد حساسه مثلا من ميگم واي بچه فلا ...

مهم اینه که جلوی شوهرت از خانوادش تعریف کنی یه جوری که متوجه بشه تو باهاشون مشکل نداری

میدونم رفتار شوهرت چجوریه منم یه مدت کشیدم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

شوهر منم همين طوره يعني دهن باز نكرده راجع به خانوادش قاطي ميكنه قااااطي هاااا نه كم ، اونروز گفتم ا ...

دقيقا ..فك ميكنه اگه من حرفي ميزنم ب منظوره ب خدا هيچكدوم از داداشاش اينجوري نيستن

باورت ميشه روز عروسي ب خانوادش ميگف لباس نگيرين تو قرض ميوفتين گناه دارين🙁😦

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
مهم اینه که جلوی شوهرت از خانوادش تعریف کنی یه جوری که متوجه بشه تو باهاشون مشکل نداری میدونم رفتار ...

سعي ميكنم از بس حرصم ميده و منحرفه سرمو برد

یا خدا😂😂چه پسر خوبی 

بعله خيلي مهربونه و دوسش دارم ولي شديد وابسته خانوادش ميترسم يروزي اگه بزننم هم بره طرفشون 🤣😐

من همه ي اينكارايي ك خانم ها ميگن رو انجام دادم انقدر با خانوادش خوب بودم ك نگووو هي ميگفت تو چقدر خ ...

اي 🙅🏽

عجب صبري من بودم خودش و سميرايي كه ازش طرفداري ميكرد رو يكي ميكردم  بعد ميفرستادمش خونه باباش ...

اووووه جاي من بودي زماني ميرفتي از زندگيخيلي صبورم و اروم  😂😐

من حتی اگر بخوام از خانواده شوهرم شکایت هم بکنم به زبون سیاست شکایت میکنم. مثلا یه بار مادرشوهرم گفت پسرم تا مجرد بود خیلی خوشتیپ میگشت ولی از وقتی ازدواج کرده همش واسه تو خرج میکنه. بعدش که رفتیم خونه من به شوهرم گفتم آخی مامانت خیلی دوستت داره، خیلی نگرانته، اینجوری گفته به من منم اولش ناراحت شدم ولی بعدش که فکر کردم گفتم از علاقه زیادش به تو هست. کاش بهش بگی فلان چیزا رو تازه خریدی دلش آروم بگیره یه کم. وگرنه همش غصه تو رو میخوره گناه داره

من حتی اگر بخوام از خانواده شوهرم شکایت هم بکنم به زبون سیاست شکایت میکنم. مثلا یه بار مادرشوهرم گفت ...

افرين به سياستت خوب گفتي 

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها

اه اه اه

حالم از این مردا بهم میخوره

اخه واس چی زن میگیرن ؟

ادم وقتی ازدواج میکنه باید اولویتش همسرش باشه بعد خانوادش

توهم جوابشو بده

تو ارامش حرف منو بهش بگو ببین چی میگه

بگو منم باید. ازت راضی باشم تو. داری همش منو حرص میدی 

من حتی اگر بخوام از خانواده شوهرم شکایت هم بکنم به زبون سیاست شکایت میکنم. مثلا یه بار مادرشوهرم گفت ...

واااي خوشبحالت😐منكه اصن بلد نيستم