2789
عنوان

شیزوفیلی

401 بازدید | 46 پست

رفتیم مشاور دیروز

همونی شد که فکر می کردم

به من گفت افسردگی داری، سردی، بی احساسی

گفت باید دارو مصرف کنی دوباره

گفتم دیگه نمی خوام خوبم الان

گفت سنت حساسه اگه مصرف نکنی تا 25 سالگی شیزوفرنی می گیری :|

الدنگ

آخه چطور تو 20 دقیقه فهمیدی من شیزوفرنی می گیرم؟

گفت با این وضعیت نمی شه ازدواج کنید

باید رو احساس تو کار کنیم، اگه درست نشد، بعد باید رو اون کار کنم که با وجود شیفتگیش قبول کنه این ازدواج عملی نیست

واسه رابطه قبلیمم بهش گفتم

گفت پس حس می تونی داشته باشی، به این نمی تونی

بیا خصوصی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو پیش یک روانپزشک (روانشناس و مشاور نه !) تا برات تشخیص قطعی بذاره و اگه لازمه دارو بهت بده روانپ ...

نه دیگه روانشناس ومشاور فعلا بهتره دارومصرف نکنه هنوز داروهای اعصاب عوارض زیادی دارن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نه خیر سرش مشاور ازدواج بود خیلی بدم اومد خیلی

وقتی مشاور از دارو حرف میزنه شک کن گلم یکم بهش تورشته ماهاکه روانشناسیه درمورد دارو نظرنمیدیم چون اصلا تخصص ما نیست

برو پیش یک روانپزشک (روانشناس و مشاور نه !) تا برات تشخیص قطعی بذاره و اگه لازمه دارو بهت بده روانپ ...

آره یکی رو پیدا کردم که روانپزشکه اما بیخودی دارو نمی ده، قصد دارم یه سر برم.

ولی حتما قبلش می رم یه مشاور ازدواج دیگه. چی بود این بابا

سوپرمذهبی بود

تا نشستیم شروع کرد سوال راجع به عقاید دینی. سید بودن من رو پیش کشید

ما هم گفتیم ما در مورد این چیزا حرفامونو زدیم

بعد می گه خب پوشش خانوم هم که.... به نظر خوبه. نظر شما چیه؟

حس چندش بهم دست داد

انگار منو اسکن کرده بود نظر بده

برو پیش یک دکتر روانشناس کاربلد البته میتونی اگه دانشگاهی نزدیکته ازدانشجوهای روانشناسیش سوال کنی من خودم رشتم روانشناسیه آشناشدم با استادهامون همشون دکترای روانشناسیه ولی معلومه بعضیاشون خوب نیستن

نه خیر سرش مشاور ازدواج بود خیلی بدم اومد خیلی

فیلی جان مشاورت منو ببیینه میگه برو بمیر فکر کنم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
سوپرمذهبی بود تا نشستیم شروع کرد سوال راجع به عقاید دینی. سید بودن من رو پیش کشید ما هم گفتیم ما د ...

استاد مامیگه درمشاوره دین باید کنارگذاشته شه طرف کافرهم باشه فرقی برا مانداره یا پوشش متضاد ما باشه.شماکدوم شهری؟؟

بعد شروع کرد حرفای بیخود

که چه می دونم اگه مادرشوهر فلان حرفو بگه چی میگی

اگه پیرهنشو اتو نکنی چی کار می کنی

رستوران برین چطور سفارش می دین

هی ما می گفتیم اینا چیزی نیس، مسئله ما نیس

می گفت نه اینا مسئله خیلیاس

:|

استاد مامیگه درمشاوره دین باید کنارگذاشته شه طرف کافرهم باشه فرقی برا مانداره یا پوشش متضاد ما باشه. ...

دقیقا منم هر وقت مشاوره رفته بودم می گفت دین باید کنار گذاشته بشه

تهران رفتیم

سوپرمذهبی بود تا نشستیم شروع کرد سوال راجع به عقاید دینی. سید بودن من رو پیش کشید ما هم گفتیم ما د ...

سطح سوادش چی؟