2789
عنوان

شیزوفیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 46 پست
بعد شروع کرد حرفای بیخود که چه می دونم اگه مادرشوهر فلان حرفو بگه چی میگی اگه پیرهنشو اتو نکنی چی ...

ایناکه پرسیدن نداره یه تست میگرفت ازهردوتون مشخص میشد

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش یک دکتر روانشناس کاربلد البته میتونی اگه دانشگاهی نزدیکته ازدانشجوهای روانشناسیش سوال کنی من ...

شما مشاور ازدواج خوب تو تهران می شناسی؟

البته بچه ها یکیو معرفی کردن، ولی گفتم چون رشته تونه بپرسم

دقیقا منم هر وقت مشاوره رفته بودم می گفت دین باید کنار گذاشته بشه تهران رفتیم

من مشاوره تحصیلیم گفت  کارت سخته آب پاکی رو ریخت رودستم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ایناکه پرسیدن نداره یه تست میگرفت ازهردوتون مشخص میشد

اصلا تست نگرفت

اها تازه از روی یه دفتر می خوند همه چیو :|

آخر سر هم پنج صفحه سوال داد گفت جواب بدین بیارین

سوالای شخمی. چند بار مواد کشیدی چند تا حاملگی داشتی :| :| :| 

فکر کرده مثلا ما از تو جوب همو یافتیم رفتیم اونجا

شما مشاور ازدواج خوب تو تهران می شناسی؟ البته بچه ها یکیو معرفی کردن، ولی گفتم چون رشته تونه بپرسم

نه من استادای خودمومیشناسم تبریزم من اگه دانشجویی برو ازرشته روانشناسیای دانشگاهتون بپرس اوناخوب متوجه میشن وضع استادرو

اصلا تست نگرفت اها تازه از روی یه دفتر می خوند همه چیو :| آخر سر هم پنج صفحه سوال داد گفت جواب بدی ...

یدونه تست کتل یا نئو میگرفت کافی بود مثلا۱۳۰سوالیشو یا ۸۰ سوالیشو من همه تست هارم دارم این سوالا جزوشون نیست متوجه نشدم چه تستی داده بهتون

راستی مشکلت درزمینه ازدواج چیه؟؟من مدرک مشاوره ازدواج دارم کارگاه هاشوگذروندم

پارتنرم خیلی دوستم داره ولی من حس دوست داشتنی که لازمه ی ازدواجه بهش ندارم 

پارتنرم خیلی دوستم داره ولی من حس دوست داشتنی که لازمه ی ازدواجه بهش ندارم 

خب قبلا به کس دیگه ای علاقه مندبودی؟؟

یدونه تست کتل یا نئو میگرفت کافی بود مثلا۱۳۰سوالیشو یا ۸۰ سوالیشو من همه تست هارم دارم این سوالا جزو ...

گفت شخصیتاتون به هم می خوره مشکل همون احساس منه. یه همچین چیزی گفت در مورد شخصیت