2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم حساب کتاب نکن

405 بازدید | 18 پست

بچه ها با کارتش رفتم خرید دو تمن خریدم شد 

بعد دیشب ای ام اس بانکاشو هی میخوند هی میگفت این پونصدو چی خریدی اونو چی خریدی

منم بهش گفتم لطفا تااا اخر عمرمون با کارتت رفتم خرید ریز ریز ازم نپرس چی خریدی و نخریدی لابد نیاز داشتم خریدم اینجوری حس بد میگیرم 

خوب گفتم بهش؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت فصد بدی نداشتم ولی انگار ناراحت شد

شاید با لحن مهربون‌تری می‌گفتی بهتر بود

ولی خب حالا که گذشته به نظرم دوباره موضوعشو باز نکنید بهتر باشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

منم حس بدی میگیرم دقیقا بابام هم این عادت رو داره، خداروشکر دیگه قرار نیس ازش پول بگیرم ولی حتی الان هم که پول خودمه وقتی گاهی همراه بانکم رو میبینه میپرسه پول هات رو چی کردی🤣

خب شبیه بازجوییه

آخه ببین ماها از روی همین یه رفتارش نمیتونیم نظر بدیم شاید کسی چیزی بگه بدتر بشین .هر رفتار بدی میبینی که اذیتت میکنه راجع بهش صحبت کنین بگو خواسته هات چیه انتظارات در اینده چیه محترمانه حرف بزنین.که لج نکنین با هم.