2777
2789
عنوان

ی حس ششم فقط ی کلمه فذات شم بیا

41 بازدید | 6 پست

منو همسرم مشکل پیدا کردیم و اینکه برای محکم کاری بهش گفتم برو پیش دایی بزرگم ما قهریم 

حالا پشیمون برگشته میگم برو میگ نمیرم 

بنطزت چ میشع؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرش مشکل تون حل میشه .. نگران نباش

مرسی هوامو داری خداخیرت بدع  

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
آخرش مشکل تون حل میشه .. نگران نباش

سلام ببخشید من اون که بهش فکر می‌کنم بهم فکر می‌کنه منو میخواد باهم وارد رابطه میشیم اگر بشیم به ازدواج ختم میشه اگر باهاش دوست بشم اتفاق بدی نمیوفته بنظرت چطور دختریم ظاهرم خوبه بعد بنظرت رشته ای که می‌خوام و میتونم برم ممنونت میشم جواب بدی پیشایش ممنون

....
قربونت پیام هاتو چک کردی ؟

اره عزیزم خوندم