2821
2789
خب مگه خودت آدم موفقی نیستی ؟همین که سلامتی یعنی موفقیتیعنی سرمایه به نظر تو موفقیت چیه؟تعریفت ازموف ...

یعنی یه افتخاری کسب کردن 

اخلاق خوبی داشتن و راضی بودن بقیه ازت 

ولی من حس میکنم هیچکدوم از اینا رو ندارم 

More water flowed under the bridge, people changed their minds
دقیقا از بچگی در حال مقایسه شدن با بقیه بودم نه طرز فکرم این نیست هیچوقت نابود شدن کسی رو نمیخوامولی ...

پس حسود نیستی داری غبطه میخوری و اصلا چیز بدی هم نیست .. آدمو تحریک میکنه که خودشم دست به کار شه 

منم واقعا وقتی کاری به بقیه نداشتم خیلی موفق تر بودم بعدادانقدر مقایسه م کردن که خودمو گم کردم .. خوب بودم ولی اونا میگفتن خوبای دیگه کیا بودن ؟ چیکار کردن ؟ چی شدن ؟و... 

درکت میکنم 🙂

هرکسی تو ی کاری خوبه اگر از نظر درسی میگی خب شاید تمرین و استعداد و عقبه بهتری داره؟ 

چون موضوع رو نمیدونم سخته نظر دادن

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس حسود نیستی داری غبطه میخوری و اصلا چیز بدی هم نیست .. آدمو تحریک میکنه که خودشم دست به کار شه منم ...

اره منم وقتی مقایسم نمیکردن آروم تر بودم 

همیشه از رقابت بدم میومده 

ولی از یه جایی به بعد شد عادت برام 

هم از نظر درسی هم اخلاقی و... ارتباط با بقیه 

مثلا دوستام هی بهش میگن بدون تو خوش نمیگذره یکی دو روز پیداش نشه همه نگران میشن خیلیا میگن سطح علمیش بالاس

من تلاش می‌کنم حتی بیشتر از اون ولی به چشم نمیاد 

بچگونس حسم ولی خیلی رو مخمه

اره منم وقتی مقایسم نمیکردن آروم تر بودم همیشه از رقابت بدم میومده ولی از یه جایی به بعد شد عادت برا ...

انگار داری از زبون من حرف میزنی 🙂

ولی خب من چون از اول زدم تو خط مثبت و خوب بودن برام سخت شده ارتباط با اونا آخه از حد بدر کردن دیگه بعضیا انقدر شور رو از مزه میگذرونن و مانع میشن که من بخوام کاری کنم برای تغییر

اون از اول خودشو انداخت تو جمع بعد کم کم جا گرفت 

البته من برام دیگه مهم نیست سعی میکنم سرم به کار خودم باشه اگه بذارن .. کانون توجه بودن آدمو پایین میکشه تو این شرایط خیلی نگران نباش چیز خاصی رو از دست نمیدی 

واو به واو حرفات رو درک میکنم

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

انگار داری از زبون من حرف میزنی 🙂ولی خب من چون از اول زدم تو خط مثبت و خوب بودن برام سخت شده ارتباط ...

چه خوب که درکم میکنی

من معمولا سعی میکنم با کسایی که حسودی میکنم بهتر بشم نسبت به بقیه 

چون نمیخوام بهم حس دشمنی بدن 

با اون خیلی با احترام رفتار میشه ولی من از بس خاکی رفتار کردم فکر میکنن اجازه گفتن هر چیزی رو بهم دارن و ناراحت نمیشم

اره از کانون توجه بودن خوشم نمیاد ولی دوست دارم حداقل یه بار حس کنم چیزی دارم که لایق کانون توجه بودن باشه

یعنی یه افتخاری کسب کردن اخلاق خوبی داشتن و راضی بودن بقیه ازت ولی من حس میکنم هیچکدوم از اینا رو ند ...

لابد حست خرابه 

فردا باهات بیشتر صحبت میکنم

حدس من اینه که تو حرفات با واقعیت منافات داره.

چه خوب که درکم میکنیمن معمولا سعی میکنم با کسایی که حسودی میکنم بهتر بشم نسبت به بقیه چون نمیخوام به ...

قربون تو🥺

من برای اینکه خیالم آسوده باشه ازشون دوری میکنم خیلی بهتره .. دیر به دیر اگه یه مشکلی چیزی نیاز بشه منم مثل بقیه باهاشون رفتار میکنم 

آدما معمولا وقتی میفتن تو جمع یه رفتار دیگه و توهین آمیزی به خودشون میگیرن نمیدونم جَو میگیرتشون یا همینجوری دو رو ان ولی همینا اگر بلهاشون تنها بشی از بچه هام معصوم ترن .. 

ینی چطوری ‌؟ میخوای بهت توجه کنن و باهات حرف بزنن ؟ 

یا بخاطر لوحی مقامی چیزی تشویقت کنن و دیگه بقیه ش برات مهم نیست ؟

قربون تو🥺من برای اینکه خیالم آسوده باشه ازشون دوری میکنم خیلی بهتره .. دیر به دیر اگه یه مشکلی چیزی ...

من میدونم اون با سیاست توی جمع برخورد میکنه 

یعنی این روی واقعیش نیست آدم خیلی مهربونیه 

ولی با همه یه جور برخورد میکنه و سعی میکنه همه رو راضی نگهداره 

میبینم همه روش حساب باز میکنن بهش اعتماد دارن 

ولی  با من نه 

من فقط به یه تعریفشون قانعم بیشتر از این نمیخوام 

یا اره بیشتر باهام صحبت کنن 

من میدونم اون با سیاست توی جمع برخورد میکنه یعنی این روی واقعیش نیست آدم خیلی مهربونیه ولی با همه یه ...

احساس میکنم کمبود توجه و محبت دارید 

از هر زاویه ای نگاه کنید خیلی داری ازین مسئله بی جهت ضرر میبینی .. دنیا که به آخر نمیرسه .. اونام چندتا آدمن 

اگر اونا نشد عده دیگه 

ولی اگر خیلی برات مهمه باید بگردی دنبال ریشه ش ، مثلا اینکه کم حرفی ؟ راجع موضوعات مورد بحثشون زیاد حرف جالبی نداری ؟ عزت نفس یا اعتماد بنفس پایینی داری ؟ و... 

نظر منو بخوای اصلا تحت تاثیر موفقیتش نیستی و دنبال توجهی یعنی اشتباه فکر میکنی که بخاطر موفقیتت بقیه باید بهت توجه کنن این حست برمیگرده به برقراری ارتباط و ... 

درونگرایی ؟

احساس میکنم کمبود توجه و محبت دارید از هر زاویه ای نگاه کنید خیلی داری ازین مسئله بی جهت ضرر میبینی ...

اره درونگرام 

کم حرفم هستم معمولا ولی مجازی نه

سعی میکنم صحبت کنم 

اعتماد به نفسمم زیادی پایینه ....

اره درونگرام کم حرفم هستم معمولا ولی مجازی نهسعی میکنم صحبت کنم اعتماد به نفسمم زیادی پایینه ....

بخاطر همینه 

منم شرایط مشابه رو تجربه کردم 

اگه از الان درستش نکنی بعدا عادت میکنی به تنهایی 

اگر میتونی مشاور بگیر یا خودت روی خودت کار کن خیلی ویس و آموزش هست تو تلگرام و یوتیوب حتما اگر اینجوری اذیت میشی از الان رو خودت کارکن 🥺

بخاطر همینه منم شرایط مشابه رو تجربه کردم اگه از الان درستش نکنی بعدا عادت میکنی به تنهایی اگر میتون ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی ❤

یه مشاور گرفتم قبلا تاثیری نداشت 

دارم کم کم کتابای مختلف میخونم و فیلم آموزشی میبینم 

شدتش از قبل کمتر شده ولی هنوز هست 

مرسی عزیزم بابت راهنمایی ❤یه مشاور گرفتم قبلا تاثیری نداشت دارم کم کم کتابای مختلف میخونم و فیلم آم ...

خواهش میکنم گلم 

والا نمیدونم چی بگم امیدوارم موفق باشی عزیزم 

من عادت کردم الان با تنهایی راحتم تا جمع 

امیدوارم هرچه زودتر به دلخواهت برسی😊🫂❤️✨️

خواهش میکنم گلم والا نمیدونم چی بگم امیدوارم موفق باشی عزیزم من عادت کردم الان با تنهایی راحتم تا جم ...

خوشحالم که حل شده

ایشالله منم برم تو جامعه بهتر میشم 

همچنین 🥰❤

خوشحالم که حل شده ایشالله منم برم تو جامعه بهتر میشم همچنین 🥰❤

برای من آره ولی بقیه درک نمیکنن که تو سکوت راحتترم 

گلایه شون اذیتم میکنخ 

ان‌شاءالله قشنگ من 🥰❤️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز