2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر چی؟

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

برا درمانش هر کی موفقیتی کسب کرد واولین نفر تبریک بگو

واقعا موثره

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

لطفاً بیایید تاپیک آخرم جلوی مادرشوهرم سوتی بدی دادمحس میکنم دیگه نمیتونم تو چشماش نگاه کنم

سوتی بدی نبود ، با تعریفت بنظرم مهربون بود اتفاقا 🙂

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

کلا به هر کس ببینم موفقه حسادت میکنم... دست خودمم نیست

منم اینجوری شدم 

بخصوص تو این دوره المپیک 😅

احساس میکنم بخاطر مقایسه شدنمه که حساس شدم و اینکه شرایطم نیست واقعا مثل خیلیا ..

بنظرم توام مهربونی ته دلت حسود نیستی .

شاید غبطه میخوری ؟ 

حسودی یعنی چشم دیدن اون آدمو نداشته باشی دلت بخواد نابودشه حتی اگه چیزی بهت نرسه ، اینه طرز فکرت؟

واقعا خجالت کشیدم ایکاش آب میشدم میرفتم توی زمین احساس میکنم خیلی تو دلش راجبم بد فکر کرده که چقدر ب ...

نه عزیزم هرچی بوده دیگه گذشت بنظرم زیادی حساسی 

این فکرارو تموم کن تو سرت حتی اگر ترحمم کرده باشه از سر حس مادرانه بوده که بهت داره

منم اینجوری شدم بخصوص تو این دوره المپیک 😅احساس میکنم بخاطر مقایسه شدنمه که حساس شدم و اینکه شرایطم ...

دقیقا از بچگی در حال مقایسه شدن با بقیه بودم 

نه طرز فکرم این نیست 

هیچوقت نابود شدن کسی رو نمیخوام

ولی دوست داشتم کاش من توی موقعیتش بودم 

خیلی وقته یه یکی دارم حسادت میکنم 

بیشتر ازش تلاش می‌کنم ولی تقدیر بیشتری از اون میشه همه باهاش خوبن 

More water flowed under the bridge, people changed their minds
2824
2823
2791
2779
2792