2821
2789
برای من آره ولی بقیه درک نمیکنن که تو سکوت راحتترم گلایه شون اذیتم میکنخ ان‌شاءالله قشنگ من 🥰❤️

😍❤

همیشه نباید توی سکوت بود 

بعضی وقت ها باید خلوت کنی با خودت معمولا مشکل درون‌گرا ها اینه 

More water flowed under the bridge, people changed their minds
😍❤همیشه نباید توی سکوت بود بعضی وقت ها باید خلوت کنی با خودت معمولا مشکل درون‌گرا ها اینه

اخه میدونی مسئله اینه که این قضیه مشکل نیست !

بعد اگر همین درونگرا بیاد تو جمع بقیه تیکه میندازن چیشده و فلان میدونی در هر دو صورت زخم زبون میزنن مگر اینکه از اول خودت رو برونگرا نشون بدی 

سکوت درونگرا تو هر شرایطی از فحش بدتره😂😁

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه میدونی مسئله اینه که این قضیه مشکل نیست !بعد اگر همین درونگرا بیاد تو جمع بقیه تیکه میندازن چیشد ...

اینو خیلی قبول دارم 

من وقتی سکوت کنم یعنی دیگه برام تموم شده همه چی

حتی سعی در درست کردنشم ندارم اینو نشون میده

اینو خیلی قبول دارم من وقتی سکوت کنم یعنی دیگه برام تموم شده همه چیحتی سعی در درست کردنشم ندارم اینو ...

اینجوری بهتره👌 

گاهی وقتی سکوتو بشکنی هم خودتو اذیت میکنی و هم کاری از پیش نمیره ، یجور انرژی تلف کردنه😅🫀

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

اینجوری بهتره👌 گاهی وقتی سکوتو بشکنی هم خودتو اذیت میکنی و هم کاری از پیش نمیره ، یجور انرژی تلف کر ...

اره خب بهتره 

یه جور سیاستم هست 

ولی همه چیو بریزیم توی خودمون موقع عصبانیت و دفاع نکنیم  بقیه پررو تر میشن...

خیلی شده پیش دوستام چیزی نگفتم و فکر میکنن هر چی بگن من ناراحت نمیشم 

اره خب بهتره یه جور سیاستم هست ولی همه چیو بریزیم توی خودمون موقع عصبانیت و دفاع نکنیم بقیه پررو تر ...

راستش من اونارو دوست نمیدونم ..نمیدونم اونا هم همین حسو دارن یا نه .. 

ولی میدونم شخصیتشونه .. چون انسان های بزرگتر و .. رو هم به همین شیوه مسخره میکنن .. 

منم بهایی به نظر اونها نمیدم چون میدونم نهایت علم و شعورشون درهمون حده .. یا اگرم دارن آکبنده 

البته ببخشید اینجوری راجعشون حرف میزنم ..

باهاشون دشمنی ندارم اما لجم میگیره که چطور یه انسان دراین حد میتونه جلف و مضحک باشه.. 

البته سردسته دارنا .. اگه اون نباشه کسی جیکش درنمیاد 😐

فکرکن تنهایی باهات خوبن   جمع که میشه جَو میگیرن و مخ تعطیل🥲

راستش من اونارو دوست نمیدونم ..نمیدونم اونا هم همین حسو دارن یا نه .. ولی میدونم شخصیتشونه .. چون ان ...

دقیقا 

اصلا نباید آدم حسابشون کرد چه برسه رفیق

من یه دوست اینطوری داشتم توی جمع خیلی جو میگرفتش کلی مسخرم می‌کرد 

شاید فکر می‌کرد شوخیه دیگه ناراحت نمیشه ولی خب دوست ندارم برم توی جمعی که منو زیاد نمیشناسن و تحقیر بشم 

اگه صمیمی بودن یه چیزی 

سر همین اخلاقا کلا کنار گذاشتمش 

دقیقا اصلا نباید آدم حسابشون کرد چه برسه رفیقمن یه دوست اینطوری داشتم توی جمع خیلی جو میگرفتش کلی مس ...

کلا ای کاش میشد از چنین جمعایی فاصله گرفت 

یه وقتایی میری بینشون خودتم نمیدونم چرا اونجایی ...

خداروشکر من راهمو ازشون کج میکنم 

کلا ذاتشون اینه .. ذهن خوب مارم یهو دیدی خراب کردن

پس فردا فکرمیکنیم همه همینن و ترس برمون میداره از انجام کاری ☹️ البته بازم مانع بزرگی نیست ولی خب ذهنو درگیر میکنن .. ازونطرف خودشون به هیچ چیزی بها نمیدن 

کلا ای کاش میشد از چنین جمعایی فاصله گرفت یه وقتایی میری بینشون خودتم نمیدونم چرا اونجایی ...خداروشک ...

بعد اون اصلا با کسی رفاقت نکردم و کلا از جمع ها فراری بودم 

فکر میکردم همه همینطورین 

با چند نفر رفت و آمد کردم تازه دیدم نه بابا خیلیم به هم احترام گذاشته میشه و این خبرا نیست 

فقط باید آدما رو بشناسیم بعدش تلاش کنیم برای ایجاد رفاقت 

میشه فاصله گرفت فقط خیلی سخته باید یه دوره تنهایی رو تحمل کنی که معمولا آدما به خاطر همین بیخیالش میشن دوستی رو ادامه میدن...

خوبه که فاصله گرفتید ازشون