2821
2789
بعد اون اصلا با کسی رفاقت نکردم و کلا از جمع ها فراری بودم فکر میکردم همه همینطورین با چند نفر رفت و ...

خداروشکر پس 😊

اوایل از تنهایی خیلی عذاب کشیدم ، قبلش ضربه خورده بودم و بعدشم کسی که رفت هدفش چیز دیگه بود ، درحالی که من خالصانه رفاقت کردم 🥲

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

خداروشکر پس 😊اوایل از تنهایی خیلی عذاب کشیدم ، قبلش ضربه خورده بودم و بعدشم کسی که رفت هدفش چیز دیگ ...

نمیدونم چرا از دید خودمه فکر کنم 

کسایی که صدشونو میزارن توی رفاقت معمولا آدمای سودجو و خودخواهی گیرشون میاد 

More water flowed under the bridge, people changed their minds

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا از دید خودمه فکر کنم کسایی که صدشونو میزارن توی رفاقت معمولا آدمای سودجو و خودخواهی گیرش ...

نمیدونم چه حکمتیه ولی بیشتر اوقات اینجوریه .. 

خیلی دلم گرفت وقتی رفت پی کارش و راهشو کج میکرد.. درسته اولش خودم فاصله گرفتم ولی چون اینو فهمیده بودم بخشیدمش . ای کاش صادقانه میومد میگفت که نمیخوام بمونم ... تنها کارخوبی که کردم این بود که صددرصد بهش اعتماد نکردم🥺این رفاقتای سمی اونم تو سن کم دلیل اصلی تنهایی های الانمه 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕