2777
2789
عنوان

خانومایی که از زندگی خسته شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 35926 بازدید | 81 پست
عشق منم اینجوری بود بخاطر اینکه خانوادس گفتن من ننننننننننن اون منو ول کرد با 3سال عشق اجی یعنی خدا ...

همون بهتر که رفت وگرنه الان دق دار شده بودی مثل من 

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم
جوجومنم به خاطر خونوادش دعواکردم دوروزه قهرم نیومده دنبالم.اگه باباش مامانش یه چیزی بگن به حرف اوناس ...

گیلاس به خدا منم اینطوریم تازه خوبه تو جدایی ازشون من پیش خودشونم 

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون بهتر که رفت وگرنه الان دق دار شده بودی مثل من 

اجی من کلی نذر کردم ک نره حاصر بودم هرجور باشن خانوادش تحملشون کنم 

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷

برامن فقط میگه کمک مامانم کن گناه داره خونوادمه.درحالیکه خداشاهده وقتی اونجانیستیم بادخترش تواستخرامیگرده فقط براشوهرمن مظلوم بازی درمیاره پریروزگفتم براش بروبابا من دیگه باهات نیستم.ماتازه سه ماهه عروسی کردیم کلاازش سیرشدم

گیلاس به خدا منم اینطوریم تازه خوبه تو جدایی ازشون من پیش خودشونم 

بمنم گفتن میای تو ی اتاق با مامانم اینا زندگی میکنی بعد اون خونه هم خواهرش ک مجرد بود بودش هم داداششو زن داداشش و دخترشون هم 3تا پسر مجرد ک داداش هاش باشن گفت توم ی اتاق با اینا زندگی کن

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷
اجی من کلی نذر کردم ک نره حاصر بودم هرجور باشن خانوادش تحملشون کنم 

به خدا الان اینجوری میگی عشق اولش خوبه منم چون دوسش داشتم همه چی وقبول کردم ولی بعد از یه مدت کم آوردم اخه هر چیزی حدی داره چقد خوبه که شما هستین باهاتون حرف میزنم

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم
بمنم گفتن میای تو ی اتاق با مامانم اینا زندگی میکنی بعد اون خونه هم خواهرش ک مجرد بود بودش هم داداشش ...

مامانشم یه حکومتیه ک حرف اول اخر رو اون باید بزنه

به خدا الان اینجوری میگی عشق اولش خوبه منم چون دوسش داشتم همه چی وقبول کردم ولی بعد از یه مدت کم آور ...

منم خداروشکر کردم ک شمارو دارم خیلی خوبه ادم با کسایی حرف بزنه ک طرز فکرشون مث تو نیست ازشون تجربه کسب میکنی 

جوجواصلابهشون رونده هاوقتی شوهرت نیست خیلی سردباهاشون برخوردکن.والامن هفته ای یه بارشام میرفتم خونشون خودم غذامیختم بعدش ظرفای یه هفتشونو میشستم انگارنوکرشونم دیگه عوض شدم به اونجاتم نباشه انگارنیستن

جوجواصلابهشون رونده هاوقتی شوهرت نیست خیلی سردباهاشون برخوردکن.والامن هفته ای یه بارشام میرفتم خونشو ...

ماجدا شدیم سر اینکه گفتم مستقل باش گفت تو ی شیطانی ک میخوای منو از خانوادم جدا کنی خانوادش گفتن محدثه زبون درازه اخه عروس اولیشون خیلی بی سر زبونه 3ساله باهاشون زندگی میکنه 1مسافرت نرفتن با شوهرش یا شام بیرون نرفتن شوهرش کرجه این ماه ب ماه نمیبینش و حتی لباسای شیکی هم تنش نیست ولی میگه شوهرمو دوسدارم و از زندگیم راضیم من ب اینا اعتراض کردم گفتن زبون درازی ، شوهرشو میبینه با دخترا چت میکنه میگه مهم اینه شب کنار من میخوابه

جوجوخواهر فقط ارزش بدنوسلامتیتوبدون قشنگ بخوربه خودت برس فقط براش بگو اینوبگیراونوبگیرلازم داریم چیک ...

گیلاس تو از زندگیت راضی ای ؟ تو دلت ارامشو حس میکنی ؟ خوشبختیو حس میکنی ؟