2777
2789
عنوان

خانومایی که از زندگی خسته شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 35945 بازدید | 81 پست
محدثه چه خوب خداروشکر رفته.باورکن بعده ازدواج راحتیت اولویت اوله

خانوادش منو دوس نداشتن بعد بری تو خونه ای زندگی کنی ک هر روز صبح قراره ریخت کسایی رو ببینی ک دوست ندارن و تو بهشون تحمیل شدی اجی الان حسادت میکنم زن گرفته 😢

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تو سری خور باشیم همه دوسمون دارن یکی از آشناهامون میگفت یک بار اخم کن طبق میلشون نباش ببین رو اص ...

خب بمنم گفتن زبون دراز بدهن چون گفتم این شرایطو نمیخوام ، من اون پسر رو تنها دوسداشتم ن با خانوادش ، چرا خانواده هاشون فکر میکنن ما دشمنشونیم !؟ چرا مث دختر خودسون باهامون رفتار نمیکنن

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷

اره محدثه جون من خیلی اززندگیم راضی ام اینم بگم که هیشکی اولش اززندگیش راضی نیسکه بعداباید شوهروادب کرداون مدلی که دوسش داری بایدتربیت کنی.من خیلی روش کارکردم فقط این وابستگی ش مونده اینم درستش کنم ازخونوادش جداش کنم راحت میشه مغزم.

اره محدثه جون من خیلی اززندگیم راضی ام اینم بگم که هیشکی اولش اززندگیش راضی نیسکه بعداباید شوهروادب ...

سخته من زورم نرسید ترجیح دادم خودم برم 

اره محدثه جون من خیلی اززندگیم راضی ام اینم بگم که هیشکی اولش اززندگیش راضی نیسکه بعداباید شوهروادب ...

از صمیم قلبم ارزو میکنم بتونی جداش کنی 

خدا روشکر عزیزم انشالله موفق شی که جداش کنی ازشون من که نمیتونم سیاستم بلد نیستم اینم شکاکه هیچ وقت ...

چقد شوهرت شبیه عشق من بود 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792