2777
2789
عنوان

خانومایی که از زندگی خسته شدن بیان

35915 بازدید | 81 پست

سلام دوستای گلم کسی مثل من هست از زندگی خسته شده باشه وهیچ لذتی از زندگی نبره روزاش تکراری باشه بیاین یکم درددل کنیم 

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعضی وقتها این حس میاد سراغم

الانم هست اتفاقا

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

من جلو پسر عمو عشقم جلو خوده عشقم جلو برادرش ضایه شدم ینی 3سال باهم بودیم بعد جدا شدیم 50 روزه دیدم خبری ازش نیست ، روز تولدم ده تا متن غمگین گذاشت تو پستاش منم فکر کردم مرده غرور داره باید من برم سمتش زیر تمام پستام اسممو نوشته بود فکر کردم الان منتظرمه برم پیشش دیشب بهش پیام دادم بلاکم کرد اصلا جوابمو نداد 3صفحه براش نوشتم نخونده بلاک کرد بعد ب داداششو پسرعموش گریه زاری التماس ک بهش بگید حرفامو گوش کنه 3سال رابطه رو بخاطر غرور ب باد نده صبح داداشش زنگید گفت ازت متنفریم درضمن زن گرفته مزاحم نشو 

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷

دیگه فکر کنید چقد اوضاعم ضایه ست و چقد خورد شدم و چقد خودمو عن کردم

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷
من کلا ااززندگی سیرشدم با الانم قهرم خونه مامانم کاش کلابه دنیانمیومدم    

الهی بمیرم برات منم همینو ارزو دارم ولی انشالا توم حالت زود خوب شه

دلم گرفته هیچ چیز نمیتونه آرامم کنه دوست داشتم مجرد بودم 

من دوسداشتم متاهل باشم مگه مجردی چی داره دیوونه شدی 

خدانکنه محدثه جونم منم سه ساله ازدواج کردم هنوزم که هنوزه عشقموفراموشش نکردم اصلاشوهرمودوس ندارم &nb ...

عشق من دیشب و امروز قشنگ  جوری   ر ی د  بهم که تا عمر دارم یادم نره ضایه شدنم اولش پست غمگین گذاشت تو اینستاش برا روز تولدم ک تو نیستی و من دلتنگتم و بعد زیر پستاش اسم منو نوشت بعد من ک بهش زنگیدم اینجور شرفمو برد نمیدونم چرا اینجور شد