2777
2789
عنوان

خانومایی که از زندگی خسته شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 35925 بازدید | 81 پست

من به این حس رسیدم چون انگار زندگیم هنگ کرده۰ نتیجه ده سال زحمت و دوندگی این شد که باز اومدم سر خونه اول۰ دیگه موندم  دنبال چی برم ۰ چیزایی که یه زمان ارزو داشتم و بدست اوردم الان دیگه راضیم نمیکنه کاش میشدادم ول کنه همه چیرو بره واسه خودش زندگی جدیذو شروع کنه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی داشت مثل الان بدبخت وتنها نبودم این همه مشکل نداشتم اجازم دست خودم بود 

خوشبحالت ک شوهر داری حتما دوست داره ک بهت گیر میده وگرنه ادم کسیو ک دوست نداشته باشه بهش گیر نمیده بعدشم قدرشو بدون اون تورو برا یک عمر زندگی انتخاب کرده دوستم 8 ساله داره ب پسری التماس میکنه بگیرش پسره هنوز داره ناز میکنه نمیاد خواستگاریش

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷

تادلت بخواد ازین حسا اومده سراغم یکم گریه کردم به زمین وزمان فحش دادم البته تو دلما بعد یکم حالم بهتر میشه اما الان که کار میکنم سرم گرم میشه البته من تارمانی که پول داشته باشم حالم عااااالیه 

دائما یکسان نماند حال دنیا غم مخور
ماله من بدترازتوعه بیشعورواینقددوسش داشتم تالحظه ی عقدم براش گفتم بزوردارم میرما فقط گف خوشبخت بشی ا ...

چه جالب دقیقا این جمله رو منم شنیدم 😖😖😖😖😖😖😖😖دلت براش تنگ نشه اون ی اشغال بوده شوهر خودت خوبه چون مث ی ملکه تورو برا عمری انتخاب کرده ن هوس یک لحظه ای

لزوما طرف شما یاغی نیست ، شاید شما در باغ نیستید ،باید بدانید تار و پود دنیایی که در آن زندگی میکنیم دردورنج است و رنجی که موجب مرگ نشود،  مولد گنج است 🌷

شوهرمن نظامیه بیشتروقتاخونه نیست وقتایی که نیست میگه بروخونه ننم یابشین خونه.منم کلامتنفرم ازمامانش براش گفتم وقتی مامانم هست چرابرم خونه مامانت کلی دعواکردیم فحش اینااومدم خونه مامانم

براچیداره التماس پسرومیکنه؟؟؟منوالتماس کرده گرفته اینجوری نگه میداره ببین باالتماس میرفتم چه جوری نگ ...

انگار مریضن قبل اینکه عاشقشون بشی برات رگ میزنن عاشقشون ک شدی تبدیل میشن ب یه سگ 

بچه ها چقد زندگی بی معنیه دوست دارم برم هیئت همش گریه کنم از شوهرم ناراحتم ده روزه باهاش حرف نمیزنم چون همش ب فکر خانوادشه باهاش خوش نیستم از اون تیپ آدمایی که همش احترام نگه میداره هربلایی سرش میارن هیچی نمیگه هیچ جا بدون اونا نمیره خسته شدم ازش 

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم
بچه ها چقد زندگی بی معنیه دوست دارم برم هیئت همش گریه کنم از شوهرم ناراحتم ده روزه باهاش حرف نمیزنم ...

عشق منم اینجوری بود بخاطر اینکه خانوادس گفتن من ننننننننننن اون منو ول کرد با 3سال عشق اجی یعنی خدا بهم رحم کرده ولم کرده ؟ پسری ک ب خانوادش وابسته باشه بده؟

پیش خودشون زندگی میکنم چهار ساله نمیتونه ازشون جدا بشه صبح تا شب باید کار کنم خداااااا خسته شدم از همه هرچی خوشی کردم خونه بابام اینجا تلافیش وسرم در آوردن

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم

جوجومنم به خاطر خونوادش دعواکردم دوروزه قهرم نیومده دنبالم.اگه باباش مامانش یه چیزی بگن به حرف اوناست فقط میگه بروخونه اونااینم فقط باحرف اوناست خیلی متنفرم کردن ازشوهرم سردشدم سرخونوادش