بعد سونو تعیین جنسیت رفتم تو ۱۴هفته و۷روز اولش گفت پاهاش بسته است بعد گفت یه چیزی وسط پاهاش دیدم احتمالا پسره و سونو آنومالی تو ۱۶هفته و۷روز یک جای اشغال دولتی رفتم که ۵دقیقه هم طول نکشید فقط میخواست مریض ها رو سریع رد کنه بهم گفت دختره حالا موندم کدوم درسته؟چکار کنم؟
چون پسرمو از دست دادم و یک دختر دارم دلم پسر میخواد
پسرتو چرا از دست دادی؟؟؟مگه پیش پدرش نیست؟؟
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
چون پسرمو از دست دادم و یک دختر دارم دلم پسر میخواد
ما علم غیب نداریم که عزیزم جای تاپیک زدن ی بار دیگه برو سونو انشالله همونی باشه که دوست داری
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
سونو آنومالی که خیلی مهمه رفتی جای دولتی؟؟؟ نباید اونجا میرفتی دیگه
چرا فکر میکنید دولتی بدرد نمیخوره والا مادر منو تو بیمارستان خصوصی کشتن خودم رفتم سونو و ازمایشگاه خصوصی الکی گفتن ان تی بالاعه و مجبور شدم سلفری بدم هفت تومن گذاشتن پشت دستم من الان مدرکم لیسانس روانشناسی حتی ی جای دولتی هم قبولم نمیکنه ولی بیا ببین جاهای خصوصی چجوری میخان ادمو ی جای دولتی بخایی استخدام شی هزارجور بالاپایینت میکنن باید کلی سواد داشته باشی فقط عیبی ک دارن وقت نمیذارن رسبدگی ندارن
چرا شکایت نمیکنی؟؟ در بدترین حالت تو اجازه داری بچتو نصف روز ببینی . چرا نرفتی دنبال شکایت؟
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
جدا شدیم بچه رو نمیزارع ببینم میخواد منو یادش بره یچه
بچه هرگز شمارو یادش نمیره شاید الان بتونه مانع دیدنتون شه ولی ۱۰سال دیگه خود بچه برمیگرده پیشت به شرط اینکه دنبالش باشی براش بجنگی نه اینکه کلا به امید پدرش ولش کنی و دیگا دنبال دیدنش نباشی