2777
2789
عنوان

جنسیت بچم چیه بالاخره😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون گفت دختر؟ِآشغالهآنومالی دقیقترِچون بزرگتر شده بچه

دولتی بی نظم و ما مرتب اول رفتم صبح میگه بچه از سنش کوچیکتره برو نیم‌ساعت دیگه مردم از استرس دفعه دوم گفت هیچی مشخص نیست عصر بیا بعد عصر بار ویرایش جدید بهم گفت و کلا۳دقیقه هم طول نکشید تا بلند شدم 

فقط الله
اها من اینجوری شنیده بودم. مرسی.

🙏🏻🙏🏻

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سونو‌زیاد خطرناکه لباسم بخوای بخریماه هفت یه سونو دیگه بروطفلکو هر دیقه نزار زیر اشعه

مم تا آخر باردار همش سونو بودم یعنی دکتر انجام می‌داد میخوام بگم ۱۵ ۱۶ بار بیشتر رفتم 

هیچی نشد خدارو شکر

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

عزیزم چقدر تاپیک میزنی خب برو دوباره سونو تا مشخص شه،امیدوارم هرجنسیتی که هست فقط سالم باشه من خودم دوتا دختر دارم خیلی شیرینن میشن موهاشونو میبندی لباسای گوگولی تنش میکنی لاکش میزنی،درکتون نمیکنم چرا جنسیت انقدر براتون مهمه

سونو‌زیاد خطرناکه لباسم بخوای بخریماه هفت یه سونو دیگه بروطفلکو هر دیقه نزار زیر اشعه

استرس وارد نکنید بهش سونوگرافی ضرر نداره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اگر طاقت داری تا سونو وزن جنین صبر کن ، اگر نه تاقبل از هفته ۲۲ یه سونو آنومالی جای معتبر برو.

واسه خرید سیسمونی دیر نمیشه ، نگران نباش.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دولتی بی نظم و ما مرتب اول رفتم صبح میگه بچه از سنش کوچیکتره برو نیم‌ساعت دیگه مردم از استرس دفعه دو ...

خب پس منم ترسوندی پس فردا برو یه جا مطمئن وخوب

چرا خسیسی کردی رفتی دولتی من همیشه پیش ماندانا موتمنی کرمانشاه میرفتم حرف اول تو کرمانشاه رو میزد

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔