2777
2789
عنوان

بیماری ژنتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3887 بازدید | 101 پست
بچش مشکل ژنتیکی ندارع دنیا اومده هشت سال سالم بوده الان تومور داره این بنده خدا هم دلش شک اومده.چو ...

خواهرم آبجیتون اطلاعات دارند میشه در مورد من بپرسید خبرم کنید ممنون میشم ازتون

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
ممنون خدا انشاالله پسرتو شفا بده من یه دختر دارم خدارو شکر بعد اون دوتا پسر آوردم هردوشون اینطوری شد ...

😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ممنون و تشکر که اینقدر خوب توضیح دادید دعا کن که خودم باردار بشم اصلا حوصله آی وی افو ندارم

انشالله ک باردار میشی 

تغزیتو اصلاح کن ، همون طور ک به پسرت میرسی ب خودتم برس

اینطور ک متوجه شدم زیر نظر تبریزیانم هستی 

داروهاشو ادامه بده واسه پسرت 

خودتم عسل تزریق کن، رازیانه دم کن بخور نوره بزن 

حجامت و ماساژ برو و...

انشالله جواب بگیری

انشالله ک باردار میشی تغزیتو اصلاح کن ، همون طور ک به پسرت میرسی ب خودتم برساینطور ک متوجه شدم زیر ن ...

ممنونم از توصیه های زیباتون. بله زیر نظر تبریزیان هست و خیلی دارم بهش میرسم خود دکتر تعجب کرده بهم میگه پسرت پارسال باید میرفت معلومه که داری بهش میرسی خیلی دلم سوخت از این حرفش‌ واسم دعا کن خواهر خیلی محتاجم

انشالله ک باردار میشی تغزیتو اصلاح کن ، همون طور ک به پسرت میرسی ب خودتم برساینطور ک متوجه شدم زیر ن ...

اصلاح سبک دارم انجام میدم ولی فقط نمیتونم شبا زود بخابم بخاطر پسرم

ممنونم از توصیه های زیباتون. بله زیر نظر تبریزیان هست و خیلی دارم بهش میرسم خود دکتر تعجب کرده بهم م ...

انشالله نتیجه میگیری

خدا اجر زحماتتو بده بهت❤️

منم ام اس دارم با داروهای طب اسلامی بیماریمو کنترل کردم و الان دوساله بیماریم خاموشه البته کامل خوب نشدما چون همت نکردم بقیشو استفاده کنم

ایشالا خبر بارداریتو همراه با سلامتی گل پسر بزاری برامون 

الهی آمین

انشالله نتیجه میگیریخدا اجر زحماتتو بده بهت❤️منم ام اس دارم با داروهای طب اسلامی بیماریمو کنترل کردم ...

انشالله که با این داروها خوب بشی و جواب بگیری خواهرم. ممنون از دعای زیباتون

سلام عزیزم

ان شاءالله ک پسرت سلامتیشو کامل بدست بیاره.

برا بچه سوم هم خودت اقدام کن باردار ک شدی همون اولش برو از جنین ازمایش ژنتیک بگیر ک ان شاءالله سالم باشه

من خودم درگیر بیماریهای ژنتیکی شدم

با خیلی ازینا در ارتباط هستم

تو خود روشهای ای وی اف و تخمک اهدایی و روشهای دیگه بارداری هم احتمال بیماری ژنتیکی هست..اینکه میگن تخمک و اسپرم بررسی میشه ک مشکل نداشته باشن ..بله بررسی میشه ولی فقط در مورد چند نوع بیماریهای شایع مثل سندرم داون بررسی میشه...همه ژنها بررسی نمیشه...دیدم چند نفر رو ک با ای وی اف بچه بیمار ژنتیکی داشتن......ی چیزی هم ک هست اینه ک ی سری بیماریهای ژنتیکی بر اثر جهش ژن جنین اتفاق میفته....یعنی پدر و مادر ژنهاشون سالمه ولی جنین ژنش دچار جهش شده و بیماری ژنتیکی دچار شده....پس بهترین کار گرفتن ازمایش از خود جنینه.....اکثر جاها هم هزینه ازمایش ژنتیک خیلی زیاده....ولی تهران مرکز ژنتیک طالقانی تو ولنجک خیلی مناسبه ب نسبت جاهای دیگه...الان تقریبا ازمایش ژنتیک کامل۱۵ تومنه

سلام عزیزمان شاءالله ک پسرت سلامتیشو کامل بدست بیاره.برا بچه سوم هم خودت اقدام کن باردار ک شدی همون ...

سلام گلم خیلی ممنون که اینقدر قشنگ توصیح دادید. منظورتون اینه که بعد از بارداری آزمایش ژنتیک بدم درسته؟

سلام عزیزمان شاءالله ک پسرت سلامتیشو کامل بدست بیاره.برا بچه سوم هم خودت اقدام کن باردار ک شدی همون ...

چون که پسر من همین که گفتید هست دچار جهش ژنتیکی شده

سلام گلم خیلی ممنون که اینقدر قشنگ توصیح دادید. منظورتون اینه که بعد از بارداری آزمایش ژنتیک بدم درس ...

بله عزیز

من ک خودم بعد اشنایی با این چیزا گفتم حتما بلافاصله بعد بارداری میرم ازمایش ژنتیک میگیرم ک ب اون ازمایش میگن اگزوم