2777
2789
عنوان

بیماری ژنتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3886 بازدید | 101 پست
خب تا غربالگری دوم مجوز میدن حدودا فک کنم۱۸ هفته میشهفقط باید تو روزای اول بارداری انجام بدی

فهلا که اینقدر درگیر پسرم هستم که نمیتونم به بارداری فکر کنم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توکل ب خداان شاءالله ک خبر سلامتی پسرت و بارداری مجددت رو بدی

بنظر شما قبلش بهتر نیست این آزمایشو بدم‌نشون نمیده یا همون تو بارداری بهتره؟

بنظر شما قبلش بهتر نیست این آزمایشو بدم‌نشون نمیده یا همون تو بارداری بهتره؟

خب شما وقتی قبلش ازمایش میدی ففط ژن شما و همسرت بررسی میشه

مثلا ژن بیماریزا داششته باشید مشخص میشه

ولی ی موردی ک گفتم بهتون

ممکنه ک ی دفعه ژن خود بچه جهش کنه و بیمار باشه از پدر ومادر سالم

خب شما وقتی قبلش ازمایش میدی ففط ژن شما و همسرت بررسی میشهمثلا ژن بیماریزا داششته باشید مشخص میشهولی ...

ممنون اینقدر خوب منو روشن کردید. بنظر شما هر دوتاش یعنی قبل بارداری و بعد بارداری بهتره یا همون فقط از خود جنین بهتره

ممنون اینقدر خوب منو روشن کردید. بنظر شما هر دوتاش یعنی قبل بارداری و بعد بارداری بهتره یا همون فقط ...

خب ببین اگ ادم بتونه خودشم ازمایش بده مسلما خوبه

الان مثلا من بعد جواب ازمایشم ک ژن جهش یافته داشتم.. دوره ای میرم چکاب سینه و تخمدان.. مراقب تغذیه خودم و دخترم هستم.

هر چند بالاتر از همه اینا خواست خداست ک ان شاءالله برامون خیر بخواد

همسرم اصلا قبول نمیکنه هزینشم زیاده این ازمایشا واسه این میگه نرو. ولی خودم اصرار کردم که سومی را ب ...

حتما برا اون دوتا هم ازمایش ژنتیک ندادین چون هزینه داشت اره خب حالا شوهرت انقد هزینه بیمارستان پسرت بده تا حالش جا بیاد 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔