mahdis1390mm مدیر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 عنوان بیماری ژنتیک | مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 101 پست سلام خواهرهای عزیزم اینجا کسی هست درباره ژنتیک اطلاع داشته باشه ممنون میشم ثواب میکنید پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید 1403/05/18 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناعشق عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 112 برا پسرتون ازمایش ژنتیک دادید؟؟ژن BRCA جهش کرده ؟؟ لطف میکنید جواب این سوالم رو بدیدمن و دخترم هم جهش این ژن رو داریمولی دیگه نمیدونم من از پدر و مادر گرفتم یا اینکه ژن من جهش یافته
mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 برا پسرتون ازمایش ژنتیک دادید؟؟ژن BRCA جهش کرده ؟؟ موقعی که باردار بودم پسرمو اون وقت نبود این چیزا پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 لطف میکنید جواب این سوالم رو بدیدمن و دخترم هم جهش این ژن رو داریمولی دیگه نمیدونم من از پدر و مادر ... نه این آزمایشو ندادیم دکتر خودش گفت نمیخاد مشخصه بیماریش جهش ژنتیکه پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 لطف میکنید جواب این سوالم رو بدیدمن و دخترم هم جهش این ژن رو داریمولی دیگه نمیدونم من از پدر و مادر ... دخترتون الان چه مشکلی دارند چرا این آزمایشو دادید پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
سلناعشق عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 112 دخترتون الان چه مشکلی دارند چرا این آزمایشو دادید دختر من از تولدش مشکل رشدی دارهگفتن شاید بیماری استخوانی ژنتیکی داره ک مانع رشده...سرهمون ازماش دادیم ک خداروشکر اون بیماریها رو نداشت...ولی ژنBrcaجهش یافته داره...ک بعدش از من و پدرش ازماش این ژنو گرفتن ک معلوم شد از من گرفته...
سلناعشق عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 112 نه این آزمایشو ندادیم دکتر خودش گفت نمیخاد مشخصه بیماریش جهش ژنتیکه خب اینجوری ک نمیشع گفتدختر من اکثر دکترا میگفتن از ژنشه ولی ازمایش دادیم خیالمون راحت شد این موردا نیست
mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 خب اینجوری ک نمیشع گفتدختر من اکثر دکترا میگفتن از ژنشه ولی ازمایش دادیم خیالمون راحت شد این موردا ن ... حالا اصلا هم بفهمیم دیگه فایده نداره مریضیش به اوجش رسیده. پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
سلناعشق عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 112 موقعی که باردار بودم پسرمو اون وقت نبود این چیزا میدونی چیه...ادم تا وقتی تو ی چیزی نیفته متوجه نمیشه چی ب چیه....من خودم آگاهیم صفر بود ولی سرقضیه دخترم کلی اطلاعات بدست آوردم
mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 دختر من از تولدش مشکل رشدی دارهگفتن شاید بیماری استخوانی ژنتیکی داره ک مانع رشده...سرهمون ازماش دادی ... هزینش چقدر میشه چقدر طول میکشهتا جواب بیاد پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 میدونی چیه...ادم تا وقتی تو ی چیزی نیفته متوجه نمیشه چی ب چیه....من خودم آگاهیم صفر بود ولی سرقضیه د ... من تو بیماری سرطان و اینا اطلاعاتم رفت بالا ولی دیگه به این نتیجه رسیدم اطلاعاتم بالا باشه بیشتر میره رو اعصابم دیگه ولش کردم پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
سلناعشق عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 112 حالا اصلا هم بفهمیم دیگه فایده نداره مریضیش به اوجش رسیده. ناامید نباشان شاءالله ک معجزه ای رخ میده و خوب میشهدرک شرایطتون واقعا دردناکه
سلناعشق عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 112 هزینش چقدر میشه چقدر طول میکشهتا جواب بیاد من سه سال پیش حدود ۷ تومن شدالان اونایی ک انجام میدن میگن حدودا۱۵ تومنهاونم چون جوابش میره کشور دیگه بسته ب دلار هستالبته تو مرکز ژنتیک طالقانی این قیمتهجاهای دیگه اکثرا بالای۲۰ هست
mahdis1390mm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 2602 جوابش تقریبا۲ ماه و نیم تا۳ ماه طول میکشه خوب اون وقت تو بارداری سه ماه طول بکشه بعد بچه بشه ۴ ماهه جوابش بیاد خوب نباشه سقط میکنن چطوری میشه پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
سلناعشق عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 112 خوب اون وقت تو بارداری سه ماه طول بکشه بعد بچه بشه ۴ ماهه جوابش بیاد خوب نباشه سقط میکنن چطوری میشه خب تا غربالگری دوم مجوز میدن حدودا فک کنم۱۸ هفته میشهفقط باید تو روزای اول بارداری انجام بدی