من دوتا فرزند دارم یکیش بیماره البته از هشت سالگیش شروع شد از اول طوریش نبود دکتر میگه شاید مشکل ژنتیکی باه الان میخام سومی رو بیارم نمیدونم میترسم دوباره اینطوری بشه ازدواجمونم فامیلی است
فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من دوتا فرزند دارم یکیش بیماره البته از هشت سالگیش شروع شد از اول طوریش نبود دکتر میگه شاید مشکل ژنت ...
ازمایش ژنتیک قبلش بدید
نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
همسرم اصلا قبول نمیکنه هزینشم زیاده این ازمایشا واسه این میگه نرو. ولی خودم اصرار کردم که سومی را ب ...
دقیقا هزینه زیاده اما ارزش داشتن بچه سالم رو داره
من جای شما باشم اون هزینه بچه سوم رو به دوتا بچه دیگه میرسم. تا حالا به خودم اجازه گفتن اینکه بچه نیار رو ندادم اما اون هزینه رو به بچه مریض اختصاص بدین
خودم میگم بریم تخمک اهدایی که خیالمون راحت باشه الان نمیدونم اونم باید ازمایش ژنتیک بدن یا لازم نیس
وقتی خودتون دوتا بچه دارین چه دلیل که تخمک اهدایی یا بچه آیی که بارداریش ریسک .برام جالب
آبجی منم ازدواج فامیلی داره یه بچه آورد اونم با چه حساسیتی چقد دکتر آزمایش و جوابش خارج حتی رفت و یه پسر آورد
درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢