ناراحتت کردم ببخشید خودمم ناراحت شدم من دکتر نیستم ولی شاید تومور ربطی به ژنتیک و ازدواج فامیلی نداش ...
ممنونم که اومدی در تاپیک من. خودمم همینو میخام بدونم پسرم بدون هیچ بیماری دنیا اومد و مثل بچه های دیگه سالم بود تا سن هشت سالگی که یهو تومور زد تو سرش. حالا میخام بدونم این میشه مشکل ژنتیکی یا نمیشه
پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
ممنونم که اومدی در تاپیک من. خودمم همینو میخام بدونم پسرم بدون هیچ بیماری دنیا اومد و مثل بچه های دی ...
من که میگم ربط ندارع این بچه تا هشت سالگی آخه سالم بوده .الان منم مریضم دکتر گفت ژنتیک و ارثیه .شما فامیل ببین کسی نبوده ،اخه برا ژنتیک فامیلی نقصی باشه دوسالگی معمولا مشخص میشه .ببخشید شما از کجا فهمیدی تخمک ضعیف من قصد بچه دار شدن ندارم ولی یکم نگرانم بدونم سالم هستم یا نه .برم دکتر با آزمایش و سونو مشخص میشه تنبلی دارم یا سالمم
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
دکتر اصلا نگفت بخاطر ازدواج فامیلی هست گفت غریبه ها هم شدن بچه هاشون. خودم میترسم. بله رفتم سونو و ا ...
خب پس ربطی ندارع
عزیزم نگران نباش اون بچه بخاطر ژنتیک بعید مریض شده باشه من اولش فکر کردم بچه با نقص دنیا اومده .مریضی برا همه هست .بنظرم که نیاز نیست تخمک اهدایی بگیری اگ طبیعی بار دار میشی خودت بشو و قبلش برا اطمینان ازمایش بده
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
خب پس ربطی ندارع عزیزم نگران نباش اون بچه بخاطر ژنتیک بعید مریض شده باشه من اولش فکر کردم بچه با نقص ...
ممنونم که امید دادید بهم نه پسرم از اول سالم بود یهو مارو غافلگیر کرد انگار که چشم خورد. راستش من رفتم آی وی اف و منفی شدم دکتر دیگه گفت ضعیفه تخمکات ولی دعا کن خودم بشم
پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
منم تازه یکماه زایمان کردم بچم پنج روزش شد از دنیا رفت الان دارم دیوونه میشم دلم میخواد همین الان یه بچه دیگه بیارم این جای خالیشو پرکنم خودم که دیگه میترسم شوهرمم نمیاد تخمک بگیریم