2777
2789
عنوان

بیماری ژنتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3887 بازدید | 101 پست
عزیزم آزمایش ژنتیک بده فکر کنم هزینه اش ۱۰۰میلیون باشه.ولی ارزشش داره.

اره خیلی زیاده هرچی داشتیم خرج کردیم واسه پسرم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازه یکماه زایمان کردم بچم پنج روزش شد از دنیا رفت الان دارم دیوونه میشم دلم میخواد همین الان یه ...

وای بمیرم خدا صبرت بده الهی که خدا یه سالم بهت بده. خوب اون یکی مونده یا اصلا بچه ندارید. ولی بنظرم ارزششو. داره که اهدایی بگیرید

ممنونم که امید دادید بهم نه پسرم از اول سالم بود یهو مارو غافلگیر کرد انگار که چشم خورد. راستش من رف ...

ای وی آف پروسه سختی هست واقعا این همه هزینه آخرش هم پنجاه پنجاه میشه .ایشالع یجور دلت اروم بگیره .خیلی هم خانوم خوب و صبوری هستین ایشاللع خدا پاداش صبرتو بده🤲

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
با مشکل عصبی عضلانی بدنیا میان بچه هام یعنی شل هستن بعدشم پسر اولم دوماهش شد فوت کرد دومیم پنج روز

تخمک اهدایی هیچ فرقی با بچه خود آدم نداره داره تو بدن تو رشد میکنه . حتما راضیش کن

ای وی آف پروسه سختی هست واقعا این همه هزینه آخرش هم پنجاه پنجاه میشه .ایشالع یجور دلت اروم بگیره .خی ...

فداتون بشم بله خیلی سخت بود واسم از یه طرف باید استراحت میکردم و از طرف دیگه پسرمو باید پرستاری میکردم خیلی سختم بود ولی راضی هستم به رضای خدا انشالله خدا به شما در آینده یه نی نی سالم بده

الهی بگردم ممنونم میدونید دکتر بهم گفت پسرت عمری نداراه😭 دارم دق میکنم اگر طوریش بشه دخترم ضربه میخ ...

نمدونم،مشاورتون چرا این حرفو زده،ولی بچت هنوز داره نفس میکشه مس این افکار بریز دور،هر گلی بو خودش داره وهیچ کس جایگزین دیگری نمیشه،برادرم رفته کی میتونه جاشو بگیره؟شمام تا مطمین از سلامت بعدی نشدی اصلاااا نیار،مطمینن دیگه طاقت غم یه جگر گوشه دیگه نداری

فداتون بشم بله خیلی سخت بود واسم از یه طرف باید استراحت میکردم و از طرف دیگه پسرمو باید پرستاری میکر ...

مرسی گلم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
نمدونم،مشاورتون چرا این حرفو زده،ولی بچت هنوز داره نفس میکشه مس این افکار بریز دور،هر گلی بو خودش دا ...

من اگه ده تا هم بیارم جای پسرم نمیشه اصلا این یه چیز دیگس واسه من ولی فقط. بخاطر دخترم

وای بمیرم خدا صبرت بده الهی که خدا یه سالم بهت بده. خوب اون یکی مونده یا اصلا بچه ندارید. ولی بنظرم ...

ممنون خدا انشاالله پسرتو شفا بده من یه دختر دارم خدارو شکر بعد اون دوتا پسر آوردم هردوشون اینطوری شدن برای این یکی کلی خرید کردمو لباس و اینا هر روز میرم سر لباساش گریه میکنم

نمدونم،مشاورتون چرا این حرفو زده،ولی بچت هنوز داره نفس میکشه مس این افکار بریز دور،هر گلی بو خودش دا ...

بچش مشکل ژنتیکی ندارع دنیا اومده هشت سال  سالم بوده  الان تومور داره این بنده خدا هم دلش شک اومده.چون ابجیم پروسه رو رد کرده یچیزایی می‌دونم 

دکتر میری یسری مریضی بهت میگه ارثی هست یا ژنتیک معنیش این نیست که دلیلش ازدواج بوده از اول بدگفت بنده خدا بقیه متوجه نشدن

بچش مشکل ژنتیکی ندارع دنیا اومده هشت سال سالم بوده الان تومور داره این بنده خدا هم دلش شک اومده.چو ...

تو ازدواجا فامیلی مشکلات ژنتیکی گاهی باعث سرطان میشه،بهرحال باید ازمایش بدن

عزیزم اول اینکه خیلی متاسفم واسه این دردی ک میکشی 

درد اولاد از همه چی سختتره الهی خدا ب دل مادرانت رحم کنه و پسرتو بهت ببخشه

دوم اینکه جفت خواهرای من ازدواجشون فامیلی بود 

یکی دامادامون پسر داییمه و بچشون سالمه

یکیشون پسرخالمه و دوتا بچه سالم داره بچه وسطیش مریضه 

جالبه بدونی ۱۳سال پیش بابام مجبورشون کرد قبل ازدواج ازمایش ژن بدن که از هر دوتاشون خوب بود

حتی خاهرم سر بچه ک مریضه ازمایش امنیو سنتزم رفت و‌گفتن سالمه ولی نبود

میخام بگم نه ازمایشات صد درصد جوابش درسته

نه سونو ها 

نه دکترا خدان

توام اگه ژنتیکی بود از نوزادی اینطور بود

بسپار ب خدا و با توکل بخودش باردار شو تخمک اهداییم نمیخاد 

انشالله ب پا قدم بچه سومی آقا سیدمونم خوب میشن😍

تو ازدواجا فامیلی مشکلات ژنتیکی گاهی باعث سرطان میشه،بهرحال باید ازمایش بدن

اره چون شک داره آزمایش بده بهتره 

عزیزم اول اینکه خیلی متاسفم واسه این دردی ک میکشی درد اولاد از همه چی سختتره الهی خدا ب دل مادرانت ر ...

خیلی ممنون و تشکر که اینقدر خوب توضیح دادید دعا کن که خودم باردار بشم اصلا حوصله آی وی افو ندارم