2777
2789
عنوان

كار واجب...

350 بازدید | 40 پست

سلام دوستان ..

خداروشكر ن با مادر شوهرم مشكل دارم نه شوهرم بده نه چيز ديگه 

فقد يه مشكلي اين وسط هست ك بنده حقير ازتون كمك ميخوام 

شوهرم رمز گوشيش رو نميده هركاري ميكنم بنظرتون اصرار كنم يا بيخيال باشم؟شما هم شوهراتون اينجورين؟

ممنون عزيزان اگه كمك كنين بوس😘

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

اگه بهش اعتماد داری بی خیال باش به نظرم۰ شاید کمتر بدونی برات بهتر باشه۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من كه ميدونم خودش بهم گفته

منم يروز بهم داد خودم بي جنبه بازي در اوردم هي ميگفتم اين شماره كيه اين چرا اينجوري پيام داده گف اينجور نميشه بزار ندم خيلي بهتره دعواهم  پيش نمياد

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
اگه بهش اعتماد داری بی خیال باش به نظرم۰ شاید کمتر بدونی برات بهتر باشه۰ 

ممنون عزيزم❣️

نه دیگه بهش اصرار نکن مردا بدونن به یه چیز حساسی لج میکنن

مرسي از نظرت😘

بي خيال بابا ميخواي چيكار خوب . حريم خصوصيشه !! البته بايد دو طرفه باشه .

ميگم باشه منم رمزمو عوض ميكنم نميدم ميگه من با تو فرق دارم تو زني من مردم 😐

رومن جواب داده اینکار چندبار رمزشو داز مث شما کردم بعزرمز گذاشتم ونداد بهم که فهمیدم اشتباه کردم بعدیه مدت بیخیال شدم حتی موقع میخواست رمز بزاره تزکنارش بلند میشدم  تا اینکه الان جلو خودم میزنه وبراش مهم نی

از روز اول حتي دست به گوشيم نزد ، منم اوايل فوضولي ميكردم ، اما الان نه ، فقط وقتي عصبي بود كنترل ميكردم ببينم خواهري مادري زنگ زدن يا ،البته از خودش گلگي ميكردنو حس فرزنديشو قلقلك ميدادن، 

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

ميگم باشه منم رمزمو عوض ميكنم نميدم ميگه من با تو فرق دارم تو زني من مردم 😐

نه ديگه دو طرفست.

هم اعتماد

هم از هر ديد ديگه كه باشه ، زن و مرد نداره . 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
رومن جواب داده اینکار چندبار رمزشو داز مث شما کردم بعزرمز گذاشتم ونداد بهم که فهمیدم اشتباه کردم بعد ...

حكايتت ددرس عبرتي شد واسم  👌🏼😽