2777
2789
عنوان

كار واجب...

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 40 پست
از روز اول حتي دست به گوشيم نزد ، منم اوايل فوضولي ميكردم ، اما الان نه ، فقط وقتي عصبي بود كنترل مي ...

نتركن اين خواهر و مادر كه نصف ني ني سايت مينالن ازشون 😂😂😂

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چي بگم، بشت سر من كه نميزاره حرف بزنن اما يه چيزايي ميگفتن بهم ميگفت اينو گفتن كه احساس عذاب وجدان كنه، 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

جدی؟یا شوخیه؟خخخخ

جدي ميگم ديه نميگم ببينم نتيجه ميده🙈  

نقشه ها برات دارم همسري😌😝

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
وای😂😂😂😂😂کلی خندیدم.

تيكرتو ديدم سه تا صلوات واست فرستادم برو حالشو ببر😹❣️

چي بگم، بشت سر من كه نميزاره حرف بزنن اما يه چيزايي ميگفتن بهم ميگفت اينو گفتن كه احساس عذاب وجدان ك ...

ايشالله پاي هم پيرپفتال شين ،خانواده شوهر بود نبودشون فرقي نداره ❣️😻

وای چقد توباحالی.ممنونم دوستم منت سرم گذاشتی انشاالله شمام حاجت روابشید

فدات گل گلي  منم از تيكرت خوشم اومد داري مظلوم نمايي ميكني پيش خدا😂😂😂

ايشالله پاي هم پيرپفتال شين ،خانواده شوهر بود نبودشون فرقي نداره ❣️😻

ممنون، اما زهرشون تمومي نداره، من كه سپردم به خود بالا سري خودش ميدونه 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

ممنون، اما زهرشون تمومي نداره، من كه سپردم به خود بالا سري خودش ميدونه 

اره جاي حقه ايشالله جوابشونو ميده تو حواست ب شوهرت و خودت باشه گلم ممنون ك نظر دادي 😘