2777
2789
عنوان

كار واجب...

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 40 پست
ای خدا.دختر چرا همچینی تو.خخخخاره مظلوم نمایی میکنن😜

منم خط ب ب چ دوتا بود اين هفته اي ك زدم كلا خط نداشت حالا نميدونم حامله ام يا نيستم خدا از سازنده ب ب چ نگذره گيجم كرد 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم به نظرم تا زندگیتو تلخ نکردی برای اوقات بیکاریت یه فکری بکن😊

چشم ممنون👌🏼❣️

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
منم خط ب ب چ دوتا بود اين هفته اي ك زدم كلا خط نداشت حالا نميدونم حامله ام يا نيستم خدا از سازن ...

خخخ چرا نفرین میکنی بدبختارو.انشاالله بارداری چندوقته ازدواج کردی

خخخ چرا نفرین میکنی بدبختارو.انشاالله بارداری چندوقته ازدواج کردی

من ٤ماهه

اخه چرا بايد رمز گوشيشو بتو بده ؟ درسته كه ازدواج كردين ولي بهتره به حريم خصوصي هم احترام بذارين .نه ازش بخواه نه اون اين حق رو داره بره سر گوشي و كيف تو فضولي . مطمين باش كسي بخواد كاري بكنه يه جوري انجام ميده تو نفهمي . اگرم بهش اعتماد نداري كه هيچي ديگه منتظر باش از فكر و خيال خودت رو اذيت كني و زندگيت از هم بپاشه . اگرم داري كه به نظرم الكي گير نده به اين چيزا 😉

اخه چرا بايد رمز گوشيشو بتو بده ؟ درسته كه ازدواج كردين ولي بهتره به حريم خصوصي هم احترام بذارين .نه ...

واقعا درسته ممنونم از حرفاي قشنگت عزيزم❣️😻

بی حوصلمموووو. حوصله عشقووو ندااارم بی حوصلموو.  حوصله عشقووو نداارم 👹😷😴 گشنمه!😐 نذری ...

تو كه نذري خوري دوشنبه نذري داريم بيا