2777
2789
عنوان

اولین کسی که دستاتون گرفت کی بود?

1954 بازدید | 107 پست

دوستان اولین پسری که دستاتون گرفت کی بود و چه حالی داشتین ((حالا بجز خونواده بیشتر منظورم عشقه)) 

من خودم  نامزدم بود اولین بار بعد جواب ازمایش دستم گرفت اونقدررر خجالت کشیدددم  که نگوووو!

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

خوش به حالت اولين نفر نامزدت بوده

و اوچیزی میداندکه توبدان واقف نیستی و اوبر اسراری بیناست که تو آن اسرار را نمیدانی بگو؛ ای آیات حضور ما را در وقت کیهانی با یار ازلی مان جفت کن مبادا دل ببندیم به کسی که مورد تائید تونیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی اینقدر نزارید من از سرمایه ملی مون استفاده کنم 

بازم بگم دغدغه هاتون تو حلق مموت 

مموت دیگه گنجایش این همه دغدغه رو نداره🤗

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

آقامون بود  بعد از صیغه محرمیت

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

شب عقد،همسرم گرفت.😙😙

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اولین بار اون مامایی بود که منو از تو شکم مادر جون جونیم دراورد

متاسفانه اون موقع نتونستم اسمشو بپرسم😊

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد،،، تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد...

نامزد سابقم۰ نه خجالت کشیدم نه برام مهم بود چون دوسش نداشتم

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
اولین بار  نامزدم  فردای عقد 😂

حالا چرا فردای عقد؟

ینی قبلش به هم دست نزدین؟؟😅😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))