2777
2789
عنوان

اولین کسی که دستاتون گرفت کی بود?

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 107 پست
خدایی اینقدر نزارید من از سرمایه ملی مون استفاده کنم  بازم بگم دغدغه هاتون تو حلق مموت  ...

من اولین نفر پسرداییم بود ک دوسش داشتم بچه بودیما

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم بعداز عقد

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
چرا نتونستی خب    

نمیتونستم حرف بزنم خب😉😉 فقط با نگاهم بهش فهموندم منو زودتر برسونه به دستای مامان جونم😊

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد،،، تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد...
من اولین نفر پسرداییم بود ک دوسش داشتم بچه بودیما

چرا منو ریپلای کردی 🤣🤣

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
نمیتونستم حرف بزنم خب😉😉 فقط با نگاهم بهش فهموندم منو زودتر برسونه به دستای مامان جونم😊

عزیززززززم...😍😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چرا منو ریپلای کردی 🤣🤣

همونو بگو😂خودم انقد خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏