2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 55 پست
😔😔😔الان س ماه میگم بریم مانتوبخرم بالباسای دیگه نرفت گفت هفته دیگه میریم گفتم باشه ی هفتش شد چندم ...

این خسیسه ببین کی بهت گفتم۰ یه فکری بهحال زندگیت کن۰ پدر مادرتو در جریان بزار ۰ اونا حریفش میشن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
حرف هیچ کسوگوش نمیده خانوادشم عین خودشه حرف حرف خودشونه 

پدر مادر خودتو میگم۰ از اونا حساب میبره

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس چرا اینجوری میکنه....دعوایی شدید نداشتین که یکم سرد بشه؟ یا ببخشید ازتون رابطه کامل نخواسته ب ...

ن خودش خوشش نمیادرابطه داشته باشیم تودوران عقد.دعوامون یماه پیش بودداشتیم جدامیشدیم بعدخودش اومداشتی

عزیزم باهاش محکم ومنطقی برخورد کن

توضیح بده که الان متاهله وخانواده مستقل داره و وظایف خاص خودش رو داره

حتمااااا هم برید مشاوره واگه رفتارش اصلاح نشد تو انتخابت تجدید نظر کن

بخواد اینجوری ادامه بده نمیتونی با ارامش باهاش زندگی کنی 

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
این خسیسه ببین کی بهت گفتم۰ یه فکری بهحال زندگیت کن۰ پدر مادرتو در جریان بزار ۰ اونا حریفش میشن

خودش هرموقع عشقش بکشه خریدمیکنه برام مثلادوهفته پیشش رفتیم خریدکفش بعددوهفته بازکفش دیرخوشش اومدبرام خرید گفتم چیشدخریدی گفت دیدم پول دارم توجیبم گفتم برات بخرم

عزیزم باهاش محکم ومنطقی برخورد کن توضیح بده که الان متاهله وخانواده مستقل داره و وظایف خاص خودش رو ...

این ادما اینجوری نیستن که متوجه نباشن اتفاقن خب میفهمن خودشونو به نفهمی میزنن۰ حرف کمکی نمیکنه ۰ من همه این راهارو رفتم دعوا نصیحت مشاور برخورد خانواده ام الانم که کار تمومه باز ذره ای پشیمون نیس

عزیزم باهاش محکم ومنطقی برخورد کن توضیح بده که الان متاهله وخانواده مستقل داره و وظایف خاص خودش رو ...

مشاوره میرم نمیدونم چرااین هفته باهام تماس نگرفتم 😔😔دومین سری بودبایدمیرفتم اماتماس نگرفتن

خودش هرموقع عشقش بکشه خریدمیکنه برام مثلادوهفته پیشش رفتیم خریدکفش بعددوهفته بازکفش دیرخوشش اومدبرام ...

طرف منم گاهی ناپرهیزی میکرد هروقتخودش میل داشت۰ ولی اگر من میگفتم خودشو میزد به کری 

بنظرم یکم آزادش بزار ...بهش زنگ نزن زیاد...فقط صبح گاهی پیام بده یک سلام همین...بزار اون بهت زنگ بزنه نگرانت بشه...حتی گاهی اولین تماسش رو جواب نده...دومی رو بردار بگو ببخشید دستم بند بود...بنظرم زیادی پیشش بودی یا همش تو ازش خبر میگیری خسته شده...من الان تو این مرحله ام دارم سر خودمو گرم میکنم سمتش نرم یک ماهی میشه تازه دارم جواب میگیرم

خدایا مراقبمون باش...جز تو کسی رو نداریم 
😔😔شماچیکارکردین؟

مثل شما عقد بودم۰ جدا شدم مونده فقط بریم محضر ۰ البته تمام مهرمو بالا کشید که ان شالله خیرشو نبینه

بنظرم یکم آزادش بزار ...بهش زنگ نزن زیاد...فقط صبح گاهی پیام بده یک سلام همین...بزار اون بهت زنگ بزن ...

بهش پیام نمیدم ناراحت میشه میگه همیشه من بایدبهت پیام بدم 😔😔یازنگ بزنم 

بهش پیام نمیدم ناراحت میشه میگه همیشه من بایدبهت پیام بدم 😔😔یازنگ بزنم 

واقعا هم همینطوره؟؟؟ اون همش پبام میده و زنگ میزنه؟؟؟؟؟ اگر آره..خوب پس بنده خدا خبر که میگیره ازت

خدایا مراقبمون باش...جز تو کسی رو نداریم