2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 55 پست

وای چقدر شبیه یکی از فامیلای ما هستن،ایشونم خانومش مثلا میگفت بیا بریم مانتو بخریم نمیومد ولی بعدا خودش میگفت بریم برات بخرم یا اصلا پول به دست خانومش نمیاد که بعدا تو زندگی معلوم شد خسیسه

عزیزم شما پدرشوهر نداری؟اخه مردایی که سرپرست خانواده بودن همینجورین،مردایی که سرپرست خانواده ان چون سختی کشیدن خیلی به خواهر و مادرشون رسیدگی میکنن و گفته های مادرشون خیلی روشون تاثیر داره،رابطتون با مادرشوهرتون خوب نیست؟

واقعا هم همینطوره؟؟؟ اون همش پبام میده و زنگ میزنه؟؟؟؟؟ اگر آره..خوب پس بنده خدا خبر که میگیره ازت

همیشه همیشه ن ولی پیام میده زنگ میزنه میبینی درروزده بارزنگ میزنه توی ساعت  😔😔اماااینکاراک میکنه ازش سردمیشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر شبیه یکی از فامیلای ما هستن،ایشونم خانومش مثلا میگفت بیا بریم مانتو بخریم نمیومد ولی بعدا خ ...

چرادارم امامیبینه وهیچی ب پسرش نمیگه اصلاپشتشم هس بااین حال همسرمن خرج اونارومیده 

وای چقدر شبیه یکی از فامیلای ما هستن،ایشونم خانومش مثلا میگفت بیا بریم مانتو بخریم نمیومد ولی بعدا خ ...

اولاخوب بوداماازوقتی دیدم همسرمویادمیدن ومنواذیت میکنن ن دیگه 

😔😔😔تنهامیرم چ فایده داره وقتی خودش نمیاد

بالاخره بی تاثیر نیست،شاید شما حساس شدین و شایپ یکسری کارا بگه انجام بدین رابطتون و این چیزایی که ناراحتتون میکنه حل بشه،بهش گفتین و نیومد

😔😔😔تنهامیرم چ فایده داره وقتی خودش نمیاد

قشنگ با جدیت باهاش برخورد کن

مشکل ثت واخساساتت رو با ارامش ولحن اروم  وقاطع بهش بگو 

بگو داری اذیت میشی ویا میاد مشاوره ومشکل رو باهم حل میکنید یا دیگه توان ادامه دادن به این رایطه پرتنش رو نداری (یکم بترسونش)

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

مرداهمشون مسخره وخودخواهن فقط خودشونومیبینن ازشوهرخودم متنفرمیشم وقتی میبینم اینقدرخودخواهه

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

منم 7روزه که رنگ افتاب روندیدم همش توخونه بودم خونه اپارتمانی که حتی تراس هم نداره اصلا به این فکرنمیکنه که این دختر بدبخت اوردم توزندگیم که بهش خوش بگذره

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙