2777
2789
عنوان

دلم گرفته

636 بازدید | 55 پست

دلم گرفته ازتنهایی ازاینکه کسی درکم نمیکنه ازاینکه همسرم عین خیالش نیس منم وجوددارم همه فکرش شده راحتی واسایش خانوادش بخدابریدم دیگه ازاین وضع 😔😔😔خداچراتموم نمیکنی اصلامیبینی منو😔😔😔

عزیزم باور کنید همه مردا همینطورین فقط یکم شدت تحمل افراد فرق داره و حالا یه مرد یکم پیاز داغ اخلاقا بدش بیشتره یکی کمتر دیالوگ یه فیلم این جمله قشنگ بود 

همه مردا مث همن فقط قیافه هاشون باهم فرق میکنه ک باهم اشتباهشون نگیریم پ فک نکن فقط شوهر خودت اینطوریه

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه احساس تنهایی و درک نشدن داره بیشتر واسه هورمون هاته ک بهم ریخته بهتره یکم بری بیرون قدم بزنی 

عزیزم باور کنید همه مردا همینطورین فقط یکم شدت تحمل افراد فدق داره و حالا یه مرد یکم پیاز داغ اخلاقا ...

بخدابغض داره خفم میکنه 😔😔الان چندماهه نشده بگه حاضرشوبریم یکم دوربزنیم مخصوصاجمعه هاک دلم شدیدمیگیره همش قهره همش بلاک میکنه همش ب خانوادش میرسه سرم داره میترکه بقران الان😔😔😔دکتربهش گفته ناراحتش نکن اماعین خیالشم نیس هرروزعصابموبهم میریزه 

چی شده ؟؟؟ اگه دوست داری توضیح بده شاید تونستیم کمکت کنیم  امیدوارم مشکلت حل شه 😚

مرسی گلم ازشوعرم ناراحتم همه چیززندگیش شده خانوادش منم این وسط هیچم الانم چندروزه منوبلاک کرده امروزم تنهام کسی خونه نیس دلم گرفته

بخدابغض داره خفم میکنه 😔😔الان چندماهه نشده بگه حاضرشوبریم یکم دوربزنیم مخصوصاجمعه هاک دلم شدیدمیگی ...

سیاست های زنانه به کار ببرید یه جوری راضیش کنید ک باهم برید بیرون 

ینی چی به اونا میرسه ینی اونارو میبره بیرون؟ خونه مامانش ایناس همش؟؟

عقدم ۸مهرمیشه یکسال اماهیچ کاری برام نکردهیچ کاری هرچی میگم میگه خانوادم اولویت اولش اونان درحالیکه میکه ن اولویت اولم تویی اماتوعمل فقط ب اونامیرسه خدمت میکنه منم این وسط هیچم روزتولدش دعوتش کردم بیادپیشم نیومدرفت پیش خانوادش منم دعوت نکردمنم ناراحت شدم باسروسنگینی صحبت کردم بلاکم کرد

عقدم ۸مهرمیشه یکسال اماهیچ کاری برام نکردهیچ کاری هرچی میگم میگه خانوادم اولویت اولش اونان درحالیکه ...

ینی چی واسه چی باید اینکارو بکنه؟ رودررو باهاش حرف زدی منطقی بدون گریه و داد و بیداد؟

پسر گلم لطفا مثل بابات باش❤❤😊😊
مشکل خاصی باهم دارید؟

مشکلم اینکه اولویت اول زندگیش خانوادشه ازاوناطرفداری میکنه براشون خریدمیکنه ب اونامیرسه براوناپول داره ب من ک میرسه پول نداره چندماهه پول دادم بهش قرارشدفرداش باپول خواهرش بده پول اونارودادپول منوندادچندبارم واقعالازم داشتم گفتم نداد پولم بخام نمیده نداره خریدم همینطور