عقدین و اینجوری میکنه? مگه زوری باهات ازدواج کرده۰ تعجب میکنم تو دوران نامزدی مردا معمولن مثل کنه میچسبن به نامزدشون۰ اخلاقای دیگه اش چطوره? خرج میکنه برات? قهرش واسه چیه? چیزی دیده یا شنیده ?
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
چیکاکنم 😔😔😔میگه ندارم پول میگم باشع فدای سرت دستت اومدمیخریم .امافرداش میبینم برخواهراش خرج کرده ...
یعنی خسیسه??
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
از خونوادت بخواه باهاش حرف بزنن۰ محکم جلوش واستا وگرنه فردا تو زندگی هم بهت بی توجهی میکنه۰ منم مشکل شمارو داشتم طرف واسه من نداشت ولی میلیونی قرض میداد شوهر خواهرش۰ منتها برعکس نامزد تومثل کنه دنبالم بود نمیذاشت یه دیقه واسه خودم باشم۰ حتی الانم ولم نمیکنه
ن گفت بریم شبش برگردیم بریم شمال فرداش گفتم باشه باهم رفتیم بعدم اونجارسیدیم گفت ب فامیلمون زنگ زدم ...
خوب پس چرا اینجوری میکنه....دعوایی شدید نداشتین که یکم سرد بشه؟ یا ببخشید ازتون رابطه کامل نخواسته بعد شما رد کنین ،؟ شاید اینجوری میخواد شما راضی بشین