2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاست های زنانه به کار ببرید یه جوری راضیش کنید ک باهم برید بیرون 

چیکاکنم 😔😔😔میگه ندارم پول میگم باشع فدای سرت دستت اومدمیخریم .امافرداش میبینم برخواهراش خرج کرده .۴جاکارمیکنه مگه میشه نداشته باشه همش ب من میرسه ندارم ندارم میکنه.

عقدم

عقدین و اینجوری میکنه? مگه زوری باهات ازدواج کرده۰ تعجب میکنم تو دوران نامزدی مردا معمولن مثل کنه میچسبن به نامزدشون۰ اخلاقای دیگه اش چطوره? خرج میکنه برات? قهرش واسه چیه? چیزی دیده یا شنیده ?

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

عزیزم مردها یکم حساس ان از اینکه به حرفشون بی اهمیت باشی وقتی گفته نرو مسافرت نباید میرفتی.حتما برات برنامه داشته

خدایا مراقبمون باش...جز تو کسی رو نداریم 
چیکاکنم 😔😔😔میگه ندارم پول میگم باشع فدای سرت دستت اومدمیخریم .امافرداش میبینم برخواهراش خرج کرده ...

یعنی خسیسه??

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

تودوران عقد عادیه بنظرم هم خانواده همسرت حساسن و به هربهونه ای اونو میکشونن سمت خودشون هم تو دلت میخواد همیشه کنارت باشه و ولت نکنه

باید مدیریت کنی...بهش نگی پیش خانوادت نرو یا اصلا مقایسه نکن خودتو با خانوادش بیشتر بی تفاوت باش

پسر گلم لطفا مثل بابات باش❤❤😊😊
عزیزم مردها یکم حساس ان از اینکه به حرفشون بی اهمیت باشی وقتی گفته نرو مسافرت نباید میرفتی.حتما برات ...

ن گفت بریم شبش برگردیم بریم شمال فرداش گفتم باشه باهم رفتیم بعدم اونجارسیدیم گفت ب فامیلمون زنگ زدم گفت چندروزدیگه میام مسافرت کنسل شدگفتم باشه بازم شبش برگشتیم نموندیم اصلا

از خونوادت بخواه باهاش حرف بزنن۰ محکم جلوش واستا وگرنه فردا تو زندگی هم بهت بی توجهی میکنه۰ منم مشکل شمارو داشتم طرف واسه من نداشت ولی میلیونی قرض میداد شوهر خواهرش۰ منتها برعکس نامزد تومثل کنه دنبالم بود نمیذاشت یه دیقه واسه خودم باشم۰ حتی الانم ولم نمیکنه

تودوران عقد عادیه بنظرم هم خانواده همسرت حساسن و به هربهونه ای اونو میکشونن سمت خودشون هم تو دلت میخ ...

😔😔😔الان س ماه میگم بریم مانتوبخرم بالباسای دیگه نرفت گفت هفته دیگه میریم گفتم باشه ی هفتش شد چندماه منم توتابستون بامانتوزمستونی میرفتم اینوراونور

ن گفت بریم شبش برگردیم بریم شمال فرداش گفتم باشه باهم رفتیم بعدم اونجارسیدیم گفت ب فامیلمون زنگ زدم ...

خوب پس چرا اینجوری میکنه....دعوایی شدید نداشتین که یکم سرد بشه؟ یا ببخشید ازتون رابطه کامل نخواسته بعد شما رد کنین ،؟ شاید اینجوری میخواد شما راضی بشین

خدایا مراقبمون باش...جز تو کسی رو نداریم 
از خونوادت بخواه باهاش حرف بزنن۰ محکم جلوش واستا وگرنه فردا تو زندگی هم بهت بی توجهی میکنه۰ منم مشکل ...

حرف هیچ کسوگوش نمیده خانوادشم عین خودشه حرف حرف خودشونه