2777
2789
عنوان

به من میگه مهریتو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 118 پست
استارتر  به بچه فكرنكن  اما اونكه اول گفته حق طلاق با صد سكه و نصف اموال بنامت ميزنه خوب ...

خودشم همینو میگه میگه فکر میکنی اگه کسی بخواد نده نمیتونه اینجا مرد سالارییه نهایت هر 5 ماه یه سکه بهت میرسه 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه بار با هم صحبت میکردیم که اگه برگردی عقب تو ازدواج چیو بهشت توجه میکنی یا نمیکنی  بهم گفت اگه بخوام برگردم دیگه به جاذبه جنسی و خوشگلی توجه نمیکنم

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
خودشم همینو میگه میگه فکر میکنی اگه کسی بخواد نده نمیتونه اینجا مرد سالارییه نهایت هر 5 ماه یه سکه ب ...

اكه واقعا حق طلاق نيم اموال صدسكه بهت ميده درجا برو فقط مهريه ات نقد ميشه حق طلاق هم كه عاليه 

آره جفتمون فکر میکنیم که یه روز ممکنه جدا شیم چون اخلاقامون خیلی باهم فرق داره تازه چند وقت پیشا میگ ...

خب دیگه روز اول که بحث مهریه شده فک نمیکرده که جدا شه قبول کرده الان که به جدایی فک میکنه به این نتیجه رسیده که باید یجوری کمش کنه حق طلاقم میده چون واسش مهم نیس جدا شی.بنطرم اگرم میخوای ببخشی 100 تاشو نگه دار و بگو یه چیزی به نامت بزنه

شوهر منم هر چند وقت يه بار بحث مهريه امو پيش ميكشه و ميگه ببخش نميدونم چشونه اخه شوهرم هم ميدونه من ...

بگو اگه راست میگی با هم برسم محضر تو خونه به نام بزن منم مهریه مو میبخشم

چه حرف زشتیه میزنن مردا 

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه

الکی میگه نصف اموالم

برا اینکه چیزی ب نامش نیست تو میمونی و حوضت

من بودم همین الان میرفتم مهرم میزاشتم اجرا و جدا میشدم

آدمی که تو خیالشم ب جدایی فکر میکنه ارزش وقت گذاشتن نداره

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
2790
2778
2791
2779