2777
2789
عنوان

به من میگه مهریتو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 118 پست
شوهر منم هر چند وقت يه بار بحث مهريه امو پيش ميكشه و ميگه ببخش نميدونم چشونه اخه شوهرم هم ميدونه من ...

چه فرقی میکنه بگو اگر تو میخوای خونه به نامم کنی اول به نام کن بعد مهریمو ببخشم

اینم بگم من اصلا اهل مهریه گرفتن و از این حرفا نیستم واقعا حتی اگه به طلاق کشیده بشه فقط مهریه رو به ...

اصلا مهرتو نبخش شوهر منم چند بار گفت گفتم موضوع تموم شدست

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اوه پس شوهرت واقعا داره به این فک میکنه که ممکنه جدا بشید .

آره جفتمون فکر میکنیم که یه روز ممکنه جدا شیم چون اخلاقامون خیلی باهم فرق داره تازه چند وقت پیشا میگفت نمیخوام فعلا به بچه فکر کنم شایدم هیچ وقت بچه دار نشیم

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
اونوقت چه سندی میشه؟  

اون روزي كه ميشينن زبون ميريزن جونم براش ميديم بد نيست ياداوري بشه بهش 

اونموقعه كه بهش ميگن اقاي فلاني با ٧٠٠تا سكه موافقي ببخشيد ببخشيد مثل بز نگاه ميكنه تو دلش عروسيه كله رو تند تند تكون ميده بله بله 

وقتي ميشينه قول ميده ولي عمل نميكنه 

وقتي نياز شد صداشو بذاري بگي گوش كن اونموقعه ذوق مرگ بودي حالا زبون دراوردي. همين كه يدفعه جا بخوره و خجالت بكشه و با مدرك بهش ثابت كني مرد نبودي زدي زير حرفت خودش خيلي ارزش داره حال طرف گرفتي و نامرد بودنشو نشونش دادي 

مرسی خانومی .اره مشکل که داریم جفتمون بی تجربه ایم .ما قرار گذتشتیم از اول زندگی که هرچی درآوردیم نص ...

خب عزیزم بهش اطمینان بده ،ببین اگه خیلی نگرانه به ازای چیزایی که بنامت بزن به اندازه همون از مهرت ببخش چه اشکالی داره،مثلا اگه نصف خونتونو بنامت کرد شما هم اندازش مهرتو ببخش،بنده خدا که گفته نصف داراییم هم بهت میدم،شاید میترسه از دینی که به بگردنشه،یا چیزایی دیده ترسیدن،بعد بهشون اطمینان بده که انشاالله سالیان سال کنار همین و اگر یه وقتی زمانی رسید که بحث مهریه بود شما دیدین نمیتونه مهرتونو میبخشین ولی الان نه

خب عزیزم بهش اطمینان بده ،ببین اگه خیلی نگرانه به ازای چیزایی که بنامت بزن به اندازه همون از مهرت بب ...

چیزی نداریم از این میترسه

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
اون روزي كه ميشينن زبون ميريزن جونم براش ميديم بعد نيست ياداوري بشه بهش  اونموقعه كه بهش ميگن ...

وای گل گفتی و ایده خوبیه اگر یک زمانی دختر دار شدم براش حتماً همین کار رو میکنم

[QUOTE=45853120]من شنیدم مهریه یه طلب هست ک زن از مرد داره و.میتونه اون دنیا ب مرد بگه طلبم رو بده بهم شاید ب این خ ...[/QUOTحتی بعد فوت همسر اولین چیزی رو ک میدن مهریه س 

برا شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین 
باور کن همینو گفتم بهش گفتم مگه به من اعتماد نداری اون تو ی کاغده و ارزشی نداره میگه تو دعوا و کار ب ...

خوب گفتی بهش.

بگو تو اگه چوب تو سوراخ زنبور نکنی.

زنبورا با تو کاری ندارن.

الانم تو زندگی کن منم پا به پات زندگی میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز