2777
2789
عنوان

به من میگه مهریتو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 118 پست
 نه فرزانه جون منو دوست داره میدونم خودشم هم همیشه تو دعوا هایی که داشتیم خودشو به آب و آتیش زد ...

پس همين كارو كن بگو در مقابلش يه چيزي به نامت كنه 

شوهر منم همينو ميگفت كه چك سفيد امضاست اصلنم اهل خسيس بازي و زرنگ بازي نيست  . منم اصلن برام مهم نبود واسه خونوادم اينا زديم بعدش رفتم بخشيدم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهسا اين چه دوست داشتنيه  يكي يكي رو بخواد جونشم ميده نه بشينه چونه بزن بعداز مرگ سهراب  ...

منم فکر میکنم مثل قبل دوستم نداره و سردشده 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
 نه فرزانه جون منو دوست داره میدونم خودشم هم همیشه تو دعوا هایی که داشتیم خودشو به آب و آتیش زد ...

عزیزم نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی شوهرت فکر همه جاشو کرده عزیزم بنظر خودت این حرفش با عقل جور در میاد که میگه تو مهریه ات و ببخش من نصف اموال و به نامت میزنم نه عزیزم از این خبرا نیست  اگه میخواد حق طلاق وبهت بده واسه اینکه بعد از اینکه مهریه اتو بخشیدی اونم به قولش عمل نکرد شما هم که حق طلاق داری خودت دیگه اقدام کنی 😐😐😐😐😐

شوهر منم هر چند وقت يه بار بحث مهريه امو پيش ميكشه و ميگه ببخش نميدونم چشونه اخه شوهرم هم ميدونه من مهريه امو نميگيرم ازش تو توانش هم هست پرذاخت مهريه ام همش ميگه مهريه ات دستمو بسته تو ببخش ببين من چيكارا برات نميكنم نميدونم مهريه اتو ببخش ملك ميزنم به نامت اما من جرات اينكار رو ندارم احساس ميكنم مهريه پشتوانه امه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
منم فکر میکنم مثل قبل دوستم نداره و سردشده 

برید پیش مشاور ولی ابدا مهرت و نبخش این یک دین که شوهر به گردن شما داره وگرنه مردها زن هارو تیکه تیکه میکردند یک چیزی هست که پیامبر هم برای دخترش فاطمه زهرا سلام الله علیه و آله مهر سنگین کرد 

پس درمورد مال و اموال و سند ومهريه و پول بحث نكن و صحبت نكن كه فكر كنه برا مال اون نقشه كشيدي

باور کن من اصلا از این حرفا نمیزنم حتی بهش نمیگم بهم پول بده خودش میده میدونه چقدر مغرورم

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز