چند وقت پیشا داشتم با همسرم صحبت میکردم اصلا موضوع به مهریه مربوط نبود که بهو رسید به مهریه و ازدواج و تعیین کردن مهریه که همسر من برای دومین بار گفت مهریتو ببخش این یه دین گردن من و من مهریه رو تعیین نکردم اصلا نباید خانواده عروس مهریه رو تعیین کنن من اینو حتیبه پدر مادر خودمم میگم ( البته واقعا گفته) و گفت من فقط 100 تا میتونم بدم و از این حرفا .اینو بگم که ما چند بار با هن دعوای بدی راشتیم که به خانواده ها کشیده شده یه بار بهم گفت آدم از ترس مهریه نمیتونه کاری کنه و حرفشو بزنه .من خیلی ناراحتم حس میکنم با من زوری مونده البته میدونم دوسم داره واقعا ولی اینم میدونم مثل قدیم نیس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه فرزانه جون منو دوست داره میدونم خودشم هم همیشه تو دعوا هایی که داشتیم خودشو به آب و آتیش زد ...
عزیزم نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی شوهرت فکر همه جاشو کرده عزیزم بنظر خودت این حرفش با عقل جور در میاد که میگه تو مهریه ات و ببخش من نصف اموال و به نامت میزنم نه عزیزم از این خبرا نیست اگه میخواد حق طلاق وبهت بده واسه اینکه بعد از اینکه مهریه اتو بخشیدی اونم به قولش عمل نکرد شما هم که حق طلاق داری خودت دیگه اقدام کنی 😐😐😐😐😐
شوهر منم هر چند وقت يه بار بحث مهريه امو پيش ميكشه و ميگه ببخش نميدونم چشونه اخه شوهرم هم ميدونه من مهريه امو نميگيرم ازش تو توانش هم هست پرذاخت مهريه ام همش ميگه مهريه ات دستمو بسته تو ببخش ببين من چيكارا برات نميكنم نميدونم مهريه اتو ببخش ملك ميزنم به نامت اما من جرات اينكار رو ندارم احساس ميكنم مهريه پشتوانه امه
از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده
برید پیش مشاور ولی ابدا مهرت و نبخش این یک دین که شوهر به گردن شما داره وگرنه مردها زن هارو تیکه تیکه میکردند یک چیزی هست که پیامبر هم برای دخترش فاطمه زهرا سلام الله علیه و آله مهر سنگین کرد