2777
2789
عنوان

مهریههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 56 پست

و اینکه شما مهریه سنگین بخاید و در کنارش حق طلاقم بخاید احتمال زیاد نمیپزیرن اصلا

چون الان متاسفانه بعضیا تجارت گونه این حرکتو میزنن و بعدم بلافاصله میگن تفاهم نداریم طلاق میخایم و داماد هم باید تا قیامت بشینه مهریه بده

صد درصددد قبول نمیکنن خانواده داماد

حق طلاق در موردی طلیعیه که بگی من هیچ مهریه مادیو مالی نمیخام صرفا حق طلاقو میخام که اگر در زندگی اذیت شدم بتونم برم 

و عزیزم دختر خانمای خوب با شایط عالی کم نیستن به وفور ریخته طرف ببینه این حجم مهریه رو شما میخاید قطعا میره سراع یکی دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وارد زندگی نمیشن که معامله کنن کسی که قصدش زندگی کردن باشه زندگی میکنه و اگه طرف مقابل رو درست انتخا ...

اگه این از این اگه های مثبت اندیشانه استفاده نکنید قطعا سالها عمر ادما ب هدر نمیره . در ضمن چه ربطی ب تاپیک من داشت درست شدن اون ادم ؟ من دارم راجع ب میزان مهریه صحبت میکنم اول تاپیک هم گفتم خانومایی ک مثل شما فکر میکنن ی لطفی کنن و برن تاپیک بعدی . عقاید  خونه خراب کنتون رو ب خوردمون ندید ممنون . 

اگه این از این اگه های مثبت اندیشانه استفاده نکنید قطعا سالها عمر ادما ب هدر نمیره . در ضمن چه ربطی ...

فعلا که همه پاسخ ها به یک سمت و سو هست و من نظر خودمو گفتم و گفتم اگه پسر بودم هیچ وقت چنین چیزی رو قبول نمیکردم 

اصلا این مهریه منطقی نیست و خیلی خیلی بالاست هر چقدم که شرایط دختر عالی باشه اما پذیرفتن ۱۰۰۰ سکه عق ...

درامد یک پزشک ده برابر این حرفاست ، الان اونایی که هیچ کاری نمیکنن و دستشون تو جیب شوهره صاحب تمام دارایی همسر شدن چه برسه ب این بنده خدایی که هم صاحب یک درامد کلانه ، و هم اون درامد رو تو زندگی دونفرشون خرج میکنه . من یه خانم ۶۰ ساله دیدم که ازدواج سومشون بود و پنجاه سکه مهر کرده بودن به علاوه یک واحد منزل مسکونی ،اینا که برای یک دختر ۲۵ ساله چیزی نیست 

اگه این از این اگه های مثبت اندیشانه استفاده نکنید قطعا سالها عمر ادما ب هدر نمیره . در ضمن چه ربطی ...

همیشه برای ازدواج چیزی که عرف جامعه هست رو مطرح میکنن خب اگه بنظر خودت اکیه و طرف مقابل پذیرش اینو داره چرا دنبال نظر هستی از بقیه 🤔

اگه پسر بودی اصلا نمیذاشتیم بیای خاستگاری😑😂

من به عنوان شرایطی که الان خیلی از خانواده ها و دختر هاشون در نظر میگیرن برای پسر و ترسی که ۹۰ درصد پسرها دارن برای ازدواج بخاطر همین شرایط و اعتماد نکردنشون گفتم 

همه چیو نمیشه از دید خودت ببینی یه لحظه خودتو بزار جای پسرها توی جامعه الان 

همیشه برای ازدواج چیزی که عرف جامعه هست رو مطرح میکنن خب اگه بنظر خودت اکیه و طرف مقابل پذیرش اینو د ...

چون نمیخوام بی انصاف باشم و دلم میخواست بدونم باشرایطی که دارم این حقمه یا ن که متوجه شدم مهریه سنگین با حق طلاق وجهه ی خوبی نداره و شک بر انگیزه ، ترجیح میدم حق طلاقو حذف کنم