2777
2789
عنوان

مهریههههه

406 بازدید | 56 پست

ببین همین اول تاپیک بگم خانومایی اعتقاد دارن باید بی چشم داشت وارد زندگی اقایون شد این تاپیک رو نخونن برای دختری که زیباست 

خانواده داره 

پزشکه 

و مقید و باحجابه و بکارتشو تو این دوره زمونه حفظ کرده 

و خانواده ای داره که بهترین جهاز رو براش فراهم میکنن 

این شرایط منطقیه ؟ 

۱۰۰۰ سکه تمام بهار آزادی عند الطالبه 

سند شش دانگ منزل مسکونی ضمن عقد

سفر حج عمره

حق طلاق 

حق اشتغال 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به نظر من منطقی نیست 

من اگه خودمو جای یه پسر بزارم در شرایط حال حاضر جامعه به دختری که همون اول حق طلاق بخواد نمیتونم هیچ اعتمادی بکنم برای زندگی عادی چه برسه به این همه شرط خاص

سلام به نظر من منطقی نیست من اگه خودمو جای یه پسر بزارم در شرایط حال حاضر جامعه به دختری که همون اول ...

ب نظر من جنگ اول به از صلح آخره . در ضمن شرایط دختر خانوم هم واقعا اوکازیونه .

شما چی پیشنهاد میکنید؟

یه ملک شیش دانگ به نامتون خودش به تنهایی مهریه‌ای حساب میشه که به سادگی نمیپزرن و میگن سنگینه

بعد هزار تا هم سکه؟

به نظر من تعداد سکه رو کمتر کنید انشالا که کار به جدایی نکشته هیچوقت ولی موقع طلاق هم دادگاه تا ۱۱۰ تارو میپزیره 

حق اشتغال و تحصیل و اینجور چیزا خیلی خوب و مهم تره حتما بگیرید 

حتا اگر بابتش حاضر شدید از سکه و چیزای دیگر بزنید و کم کنید

بازم بستگی به وضع مالی داماد و خانوادش و خانواده خود شما هم ااره

هم حق طلاق هم مهریه سنگین‌؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

به شرط اینکه داماد هم تراز با عروس نباشه و خیلی سطح پایین باشه اینو قبول کنه مگه نه چرا ۶ دانگ خونه!!! خوش بینانه ۳ دانگ هست و کسی که حق طلاق داره اینقدر سکه قبول نمیکنه، من پسر باشم اصلا قبول نمیکنم

عزیزم زیادخودتوناراحت نکن هزارتاهم باشه صدوچهارده تااخرشه عرفشه قانونه بیشترازاون نمیدن بهت بعدشم همونم طرفت نداشته باشه یامیره زندون یاقسط بندیش می‌کنه به کسی بروکه توانایی داشته باشه همون صدوخورده روبده بهت بعدشم آدم مگه برامهریه ایناازدواج می‌کنه هدف تشکیل خانوادست مطمئنم باش آدم بااین چیزاارزشمندنمیشه همه چی اندازه داره به هرحال هرچقدم مهریت باشه آخرش صدوچهارده تابیشتربهت تعلق نمیگیره

ب نظر من جنگ اول به از صلح آخره . در ضمن شرایط دختر خانوم هم واقعا اوکازیونه .

وارد زندگی نمیشن که معامله کنن 

کسی که قصدش زندگی کردن باشه زندگی میکنه و اگه طرف مقابل رو درست انتخاب کنه نیازی به جنگ اول به از صلح آخر نیست