2777
2789
عنوان

مهریههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 56 پست
من به عنوان شرایطی که الان خیلی از خانواده ها و دختر هاشون در نظر میگیرن برای پسر و ترسی که ۹۰ درصد ...

چی یگم خب ، راستش من از ساده گرفتن و شل بازی در اوردن زیاد خوشم ، اگه کسی برای من این قدمارو برداره عشقش رو ب من ثابت کرده ، اون موقست که احساس دوست داشته شدن میکنم و تموم جونم و ب پاش میریزم ، به نظرم بهتره خودمون جای خودمون باشیم پسرا انقدر هم مظلوم و امام زاده نیستن نهایتا طرف میتونه بگه نمیخوام و بره سراغ یکی دیگه من که چاقو بیخ گلوی کسی نذاشتم ، از بی شوهریم نمیمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای به حال جامعه‌ای که پزشکش این باشه...

جامعه خیلی وقته خراب شده ، از وقتی که مردمش یاد نگرفتن نسبت ب حق خودشون بی تفاوت باشن . بعدشم مگه من چیکار کردم ک ت این حرفو میزنی ؟ 

چی یگم خب ، راستش من از ساده گرفتن و شل بازی در اوردن زیاد خوشم ، اگه کسی برای من این قدمارو برداره ...

اخه طرز تفکر ها خیلی متفاوته 

اگه کسی برات این قدم هارو برداره در واقع با پول خریدتت 

بنظر من زندگی ساختنیه بدون توقع از کسی و حتی خانواده های دختر و پسر 

الان همه درگیری های زندگی خودشون رو دارن 

چطوری اینقدر اعتماد به نفست خوبه؟ چی تو خودت دیدی که همچین توقعی داری اول زندگی؟ این شرایطی که شما د ...

قطعا حق تونه ولی بهتره طرف مقابل این حق و با رضایت خودش بده نه با مطالبه شما بعد زندگی خواهید دید عشق، فرزند وشوهر لذتش خیلی بیشتر از پوله

بانو از نوادگان الیزابت هستن

ای بابا چرا همه جبهه گرفتید ب من ؟ 😐😂 دختر یا خودتون باشه چه ارزو هایی براش دارید ؟ من واقعا حق خودم میدونم  ی زندگی مطمئن رو نمیدونم چرا انتظار دارین فروانی کنم و خودمو کم ببینم ک یک بار مبادا خاستگار محترم فرار کنن . 

جامعه خیلی وقته خراب شده ، از وقتی که مردمش یاد نگرفتن نسبت ب حق خودشون بی تفاوت باشن . بعدشم مگه من ...

من نمیدونم آقا داماد چقدر پولدار باشن

اما شما در قبال جهیزیه‌ای که میدید آقا داماد عروسی میگیرن که خب اصولاً هزینه عروسی از جهیزیه کمتره

اما دقت کردید ۱۰۰۰ سکه چقدر میشه؟

نزدیک چهل میلیارد فقط سکه های شما میشه

مهریه حق شماست و داماد وظیفه داره پرداخت کنه حتی اگر یک هفته بعد عروسی بخواید 

و همچنین ازدواج علاوه بر شرایط خوب و آگاهی و ... باید با علاقه باشه طبیعی نیست با علاقه و این سطح از آگاهی و شغل داشتن و خانواده خوب داشتن خودتون نگران جدا شدن باشید حتی اگر روزی جدا بشید با توجه به شغل داشتنتون میتونید مستقل باشید 

ای بابا چرا همه جبهه گرفتید ب من ؟ 😐😂 دختر یا خودتون باشه چه ارزو هایی براش دارید ؟ من واقعا حق خو ...

آرزوی خوشبختی عشق تعهد برای خوشبخت کردن دخترم 

اما تعهد لزوما پول نیست مادیات نیست 

تا حدی تعهدی باشه که اگر روزی اتفاقی برای ایشون افتاد یا جدا شدن

دخترم بتونه تا زمانی که خودش رو جمع می‌کنه زندگی جدید خودش رو بسازه

دختر من کالا نیست 

اخه طرز تفکر ها خیلی متفاوته اگه کسی برات این قدم هارو برداره در واقع با پول خریدتت بنظر من زندگی سا ...

اون روزایی که من زجه میزدم درس میخوندم ، تا ساعت ۳ صبح ادمینی میکردم تا یه قرون دوهزار در بیارم اون روزایی که بعد دانشگاه خسته و کوفته میرفتم تدریس خصوصی میکرد و خدارو شکر با پولی که ب دست اوردم تونستم یه خونه و یک سمند بخرم ، کسی کنار من نبود ، کسی نبود که باهم بسازیم چرا باید با کسی ازدواج کنم که مجبور باشم برای اون هم بسازم ؟ 

ای بابا چرا همه جبهه گرفتید ب من ؟ 😐😂 دختر یا خودتون باشه چه ارزو هایی براش دارید ؟ من واقعا حق خو ...

ببخشید سرورم قصد توهین نداشتم مرا عفو بفرمایید  

ولا خودم مجردم هنوز ولی مهریه اصلا لحاظ نیست کنم چون ارزش من پولی نیست خیلی بالاتره😌✋

قطعا حق تونه ولی بهتره طرف مقابل این حق و با رضایت خودش بده نه با مطالبه شما بعد زندگی خواهید دید عش ...

من چیزی رو مطالبه نمیکنم ، فقط دلم میخواد پشتوانه ی محکمی داشته باشم 

اون روزایی که من زجه میزدم درس میخوندم ، تا ساعت ۳ صبح ادمینی میکردم تا یه قرون دوهزار در بیارم اون ...

نه نگفتم تو براش بسازی 

خداروشکر که تونستی و زحمت کشیدی و گرفتی 

ولی این شرایط برا کسی که تصمیم گرفته ازدواج کنه شرایط به شدت سختیه 

اون شخص هم تلاش کرده تا تونسته خونه بگیره به چه دلیلی اول ازدواج باید سند ۶ ‌دانگ خونه بده به شما و در کنارش مهریه ۱۰۰۰ سکه ای؟

شما فقط میتونی اطلاع داشته باشی از دارایی اون آقا برای زندگی راحت تر هر دوی شما فقط همین